UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 18 de desembre del 2011

Victòria!!

Genoa 2 - Bologna 1

Genoa: Frey; Mesto, Granqvist, Kaladzé, Moretti; M.Rossi, Veloso, Constant (Caracciolo, min.80); Merkel (Jorquera, min.70); Zè Eduardo (Jankovic, min.79) i Pratto.

Bologna: Gillet; Crespo, Raggi, Portanova, Cherubin; Pulzetti (Acquafresca, min86), Mudingayi, Kone; Ramírez (Giménez, min.77), Diamanti (Casarini, min.70) i Di Vaio.

Després de la derrota contra l'Inter calia una victòria a casa, per enfortir la confiança en l'equip i sobretot per no quedar-se despenjat de la lluita per places europees.
El Genoa va començar el partit dominant i Pratto i Ze Eduardo van tenir alguna ocasió per obrir el marcador. En el minut 38, una gran jugada de Ze Eduardo, que li passa a Pratto i aquest es dribla el porter, fent la passada de la mort al gran capità Marco Rossi, que només ha d'empenyer la pilota fins el fons de la xarxa. Com sempre Rossi, juga al 200% amb el cor i tota la seva ànima...
La primera part, ha tingut un clar color local, tot i alguna arribada del Bologna, que Frey ha aturat molt bé. Tot i que els dos equips arribaven fins l'àrea contrària, l'anècdota és que en el primer temps, cap dels equips ha tret cap còrner.
En el segon temps, l'equip visitant ha sortit molt més mentalitzat i esperonat. Prova d'això, és que al minut 5, l'uruguaià Ramirez aconseguia l'empat. Els dubtes tornaven a planejar sobre el Luigi Ferraris...sobretot perquè el Bologna ha volgut el segon gol, i ha tingut moltes ocasions per aconseguir-lo, però novament, Frey impecable sota els tres pals.
Davant l'ímpeteu del Bologna, Malesani ha mogut fitxa i primer ha fet un doble canvi. Merkel i Zè Eduardo (que encara no està al 100%), per Jankovic i Jorquera, i deu minuts més tard Constant per Caracciolo. L'entrada de Jorquera ha permés el Genoa dominar bé el mig del camp.
A mida que passaven els minuts, el joc grifoni no brillava i això ha portar nervis a la graderia, que s'ha traduit en queixes i algun xiulet, dels més pessimistes que ja veien l'empat com a resultat final.
Quan només faltaven cinc minuts, una bona jugada de Veloso i Caracciolo l'ha sapigut rematar l'argentí Lucas Pratto, fent el segon gol i el primer del seu compte particular. Marasi esclatava en alegria! Els darrers minuts, ha patir, però finalment els jugadors grifoni s'alçaven victoriosos en un partit jugat amb molta intensitat.
Amb la victòria davant el Bologna, Alberto Malesani aconseguir la seva victòria número 100 com a entrenador de la Sèrie A. Ara el grifoni torna a estar novament amunt i no s'ha de badar més. Europa hauria de ser nostra!