VERGOGNA!!!

Napoli 6 - Genoa 1

Napoli: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro (min. 66 Fernandez), Aronica, Maggio, Inler, Gargano (min. 59 Dzemaili), Zuniga, Hamsik, Pandev (min. 75 Lucarelli), Cavani. (Rosati, Fernandez, Dzemaili, Dossena, Santana, Lucarelli, Mascara)

Genoa: Frey, Mesto, Granqvist, Dainelli, Kaladze (min. 58 Marchiori), Rossi, Seymour (min. 50 Merkel), Veloso, Jorquera, Pratto, Caracciolo (min.41 Jankovic). (Lupatelli, Marchiori, Sampirisi, Merkel, Constant, Jankovic, Zé Eduardo)

Un Napoli-Genoa sempre és un dels partits  més bonics de la temporada, per l'espectacle a la gespa i també i sobretot fora del camp, a les grades, als carrers, per l’agermanament de les dues aficions. Aquest Napoli-Genoa, es trigarà a oblidar...
Els primers minuts es van jugar a bon ritme pels dos equips, si ve, era el Nàpols el que va tenir les ocasions més clares. Abans del quart d'hora inicial, una passada des del mig camp de Maggio a Cavani, que complement sol a la frontal de l’àrea, encara Frey i fa el gol. Tres minuts més tard, treu el porter del Napoli, la pilota arriba al camp del Genoa, Pandev l’agafa i es planta a l’àrea rossoblù, li passa a Hamsik, que al segon xut envia la pilota al fons de la xarxa. Un cop molt dur, ja que al minut 17, el Genoa ja perdia per 2 a 0. I això jugant amb cinc defenses!!
Al Genoa no li quedava un altre que anar amunt i buscar el gol. Per aquest fet va quedar mal parat en defensa. Qui ho va aprofitar va ser Cavani, que es va escapar des del mig del camp, trencat el fora de joc, i quan va arribar a l'àrea rossoblù, picar la pilota a l’estil Messi, tot aixencant-la per sobre de Frey, fent el segon del seu compte i el tercer per l’equip local. per posar al seu equip 3 a 0. Malgrat tot, el Genoa no es va ensorrar i cinc minuts més tard, al 27, el xilè Jorquera va marcar després de superar un defensor i xutar ras des de fora de l’àrea, deixant el porter sense opcions.
Si hi havia alguna possibilitat que Genoa aconseguís remuntar, aquesta es va dilapidar just abans de la mitja part. Novament un gol al més pur estil Messi. Pandev agafa la pilota al cercle central i encara cap a la porteria del Genoa, sense que cap, cap defensor l’aturi, però no perquè no pugués, sinó perquè ningú fa l’esforç d’aturar-lo. Granvisqt i Jankovic, que havia substituït cinc minut abans a Caracciolo, acompanyen el jugador del Napoli fins la seva àrea, que xutant des de la frontal, li marca el quart a Frey. Dessolador.
I la segona part? Un desastre. En el minut 3, el Genoa, encaixava el cinquè gol. Un potent xut de l'uruguaià Walter Gargano des de fora de l’àrea. Del partit no cal comentar res més. Faltant 10 'pel final, el colombià Zuñiga va detonar una bomba des de fora l'àrea, davant un Frey estàtic i va segellar el partit 6 a 1, que es va convertir en la major golejada de la història entre aquests dos equips en trobades oficials.
La defensa del Genoa no va existir en tot el partit i Frey no va tenir la nit. Els gols napolitants van ser massa fàcils.
L’únic destacable del partit és el debut de Marchiori en el primer equip, després de desmaiar-se, el dia de l’Inter. Segur que mai oblidarà la nit a Sao Paolo.
Una derrota molt humiliant que hauria de fer reflexionar a Preziosi, Malesani i tota la plantilla. I evidentment algú hauria de pagar la seva responsabilitat.