UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dijous, 22 de desembre del 2011

Esonerato Malesani. Arrivato Marino

La humiliant derrota del Genoa contra el Napoli (6-1), s'ha cobrat la seva primera víctima, quinze hores després de la seva finalització.
El president Enrico Preziosi ha destituït a l'entrenador Alberto Malesani. Fixat en el mes de juny, Malesani no menjarà el panettonne com a míster rossoblù. El seu bagatge en tant sols sis mesos, es pobre, ja que s'esperava molt més d'ell. El Genoa està novè en la classificació amb 21 punts (a 5 d'Europa i a 9 de la Sèrie B). Ha jugat 16 partits, guanyant 6, empatant 3 i perdent 7. (19 gols a favor i 24 en contra).
Després d'una sèrie de derrotes consecutives, el detonant va ser la derrota vergonyosa soferta al Sao Paolo. Els tifosi rossoblù han protestat energicament i han clamat la destitució de Malesani. Preziosi s'ha deixat portar per allò que li ha reclamat l'afició.
El nou entrenador és el sicilià Pasquale Marino. Nascut l'any 1962 a Marsala, va ser jugador en diferents equips, en la posició de migcampista. Va començar la seva carrera d'entrenador l'any 1997 al Milazzo, club sicilià que jugava en categories regionals. El seu primer gran club va ser el Catania, amb el qual va aconseguir l'ascens a la Sèria A., la temporada 2005/06. Després va entrenar l'Udinese, substituint a Alberto Malesani. Va aconseguir que el club bianconeri es classifiqués per jugar a Europa la Copa Uefa. El seu darrer equip ha estat el Parma.  Va ser destituït del Parma, l'abril del 2011, després d'uns mals resultats, contractat el juny del 2010.
Ha fitxat pel Genoa fins el juny del 2013.