UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dissabte, 3 de desembre del 2011

Genoa - Milan: novament incidents

L'any 1995 uns enfrontaments entre aficionats del Genoa i del Milan, van acabar amb la mort del genoà Claudio Spagnolo. Des d'aleshores, els seguidors rossoneri tenien prohibit anar fins a Gènova. Aquesta era la segona vegada que hi viatjaven, amb permís policial, i novament hi han hagut greus incidents.
Un grup de grifonis es va acostar a un altre del Milan, que venien d'un autocar i van començar a atacar el vehicle. Els rossoneri van baixar i va haver-hi enfrontaments entre tots dos grups. Fins i tot, els del Genoa van robar alguna bandera als tifosi rossoneri.
La policia va intervenir per separar les dues aficions i va començar a tirar gasos lacrimògens. Els tifosi per la seva banda, van començar a llençar bengales, ampolles, petards i pedres contra la policia. Un policia va resultar ferit.
El vent va portar els gasos fins l'interior de l'estadi i aquest va afectar al públic i als jugadors. Uns quants aficionats van entrar fins el terreny de joc.
Paral·lelament la tensió entre les dues aficions, cadascuna en els seus sectors, anava pujant de to. Fins i tot, un steward va resultar ferit.
Arran d'això, l'àrbitre va aturar el partit. Era el minut 15 i va estar aturat uns deu minuts, fins que els gasos es van dispersar i els ànims es van calmar.