Nou empat...

Lecce 2 - Genoa 2

Lecce(3-5-2):Benassi; Tomovic, Carrozzieri, Miglionico (25’ st Esposito); Cuadrado (9’ st Blasi), Bertolacci, Giacomazzi, Delvecchio, Brivio; Di Michele (32’ Bojinov), Muriel. (Petrachi, Di Matteo,Obodo, Corvia)

Genoa (4-4-2): Frey; Rossi, Granqvist (21’ pt Carvalho), Kaladze, Moretti;Mesto, Kucka, Biondini, Jankovic (26’ st Constant); Palacio, Sculli. (Lupatelli, Veloso, Jorquera, Zé Eduardo).

El partit es va veure condicionat per l'actitud molt temorosa dels locals, que conscients de la seva pèssima defensa van jugar molt baixos per no concedir massa espai a la davantera rossoblù. Decisió equivocada, perquè els grifoni van aconseguir atacar el mateix i, en efecte, si no fos per la imprecisió dins l'àrea s'haguessin vist més gols.

De tota manera, el Genoa va lluitar per transformar la seva bona quantitat de joc en oportunitats de gol i, en efecte, va necessitar d'una increïble invenció de Palacio per trobar l'1 a 0. Al minut 21 l'argentí va passar amb el taló al pilota a Jankovic que va entrar a l'àrea per l'esquerra, i superant la defensa va fer la passada de la mort a Sculli, que va defensar la seva posició amb el cos i de taló va desviar l'esfèric cap la porteria, trobant la desafortunada desviació de Miglionico, qui va aconseguir tocar la pilota en un primer moment, per treure'l amb un refús després que havia ja superat la línia de gol. El jutge de línia va estar atent i va assenyalar el gol.

Fins a la fi de la primer part, el Lecce no va reaccionar i els blaugrana van aconseguir crear alguna altra oportunitat per anotar, però les van desaprofitar totes.

I si no remates i perdones, ho pots pagar car. I això li va passar al Genoa, al quart d'hora de la segona part, quan Bertolacci va fer l'empat pels locals, en un contraatac letal. Un golàs, que va despertar una mica als seus companys que van començar a jugar millor, a cobrir-se amb major eficàcia i fins van aconseguir donar la volta el marcador amb Brivio, qui al minut 36 va engaltar la pilota directament en un tir lliure i la va clavar en per l'angle, sense que Frei pogués evitar el gol. El Genoa perdia 2 a 1, a deu minuts del final.

El Grifoni va sortir a buscar l'empat i van obtenir la recompensa. Sculli va fer el seu segon gol, a la sortida d'un còrner tot rematant de cap. Faltaven 5 minuts i encara es podia desempatar. I l'ocasió d'or, la va tenir, novament Sculli, en un contraatac 3 contra 1, va xutar directament contra el cos del porter...

Si la setmana passada, s'hagués signat l'empat veient el 0-1 al Ferraris, a la mitja part, en aquesta ningú hagués apostat, amb l'avantatge del 0-1. Tot i així, hem de ser positius, nova remuntada, i un altre empat amb regust a victòria.

Tot i que cal tenir present, que el Genoa està immers en una mala ratxa molt negativa de mals resultats. Cap victòria en els darrers 5 partits...I ara per ara a 11 punts d'Europa i a tant sols, 7 de la Sèrie B...I la setmana que ve, ens visita la Juventus.