UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 11 de març del 2012

Empat victoriòs

Genoa 0 - Juventus 0

Genoa (4-4-2): Frey; Rossi, Carvalho, Kaladze, Moretti; Jancovic (Constant), Kucka, Biondini, Sculli (Mesto); Gilardino, Palacio. (Lupatelli, Mesto, Constant, Veloso, Jorquera, Belluschi, Zè Eduardo)

Juventus (4-3-3): Buffon; De Ceglie, Vidal, Caceres, Lichtsteiner; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Vicinic, Matri (Del Piero), Pepe (Elia). (Storari, Padoin, Marrone, Del Piero, Quagliarella, Elia, Borriello)

El partit va començar molt elèctric. Al primer minut, l'atacant argentí Rodrigo Palacio amb un globus va tractar de superar el porter Gianluigi Buffon, que amb un salt felí va arribar amb la punta dels dits per desviar la pilota per sobre del travesser, i per ben poc, el Genoa no va obrir el marcador. Tot i el bon inici local, gradualment, la 'Vecchia Signora' va anant agafant el control del partit i va crear diverses ocasions de gol, en particular  Simone Pepe.
El Genoa va tenir la millor oportunitat de gol quan al minut 26 l'atacant Alberto Gilardino va rematar de cap sol a dues passes de la porteria, però la pilota no va voler entrar.
Ja a la segona part, la Juventus va ser netament superior  amb tres pilotes que es van estavellar en els pals. L'atacant serbi Mirko Vucinic va copejar el travesser amb un cop de cap als 53 i una altra rematada seu va donar amb un pal als 57. Pepe va colpejar també el pal als 60. Frey també va tenir el seu protagonisme en salvar clares ocasions de gol. 
El joc del Genoa es va basar en el contraatac i va tenir algunes oportunitats en els peus de Rodrigo Palacio però la notable intervenció del porter Buffon va evitar que el marcador s'obrís a favor del quadre local.
Cal citar la pèssima actuació de l'àrbitre que va perjudicar clarament el Genoa, xiulant fores de jocs inexistents i també no assenyalant faltes i sobretot un penal comès a Marco Rossi.
Malgrat la superioritat visitant, el Genoa va saber defensar-se i va treure un punt, que vist els darrers resultats, és vist com a positiu.