UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 11 de març del 2012

Genoa - Juventus (0-0)

Un parell de membres de Grifoni Barcelona vam viatjar divendres 9 de març cap a la capital de la Liguria. Allà ens vam trobar amb d’altres membres que viuen a Gènova i vam aprofitar el dia per fer una mica de turisme.

L’endemà al matí, i gràcies a les gestions d'Stefano Regazzoni, vam ser rebuts a la ciutat esportiva Signorini (a Pegli) pel dottor Marco Stellatelli, que ens va fer d'amfitrió i ens va presentar els jugadors del Genoa, que acabaven de finalitzar l’entrenament i ens vam fer fotografies amb la majoria d’ells i també amb l’entrenador Pasquale Marino.

També vam ser rebuts pel Director Esportiu Stefano Capozuca i per l'Administrador Delegat Alessandro Zarbano i ens va ensenyar les instal·lacions Villa Rostan.


Dissabte al migdia ens vam traslladar al “Museu della Storia del Genoa”  i vam ser rebuts per una delegació de la Fonzadione Genoa 1893, encapçalada per Roberto Martini, i ens van fer una visita molt exclusiva al museu. Des de Grifoni Barcelona vam fer una donació de la nostra bufanda i també d’un exemplar del diari “Sport”, on hi havia una noticia dels 20 anys del primer mosaic fet al Camp Nou per la Penya Almogàvers, i inspirat en els tifosi del Genoa.

I diumenge el “big match” contra la Juventus. Novament el gran Pippo Spagnolo ens va fer d’amfitrió i ens va preparar una entrevista amb la TV del PrimoCanale de Gènova. En una connexió en directe ens van entrevista per conèixer la nostra passió pel Genoa i el seu origen. També l’edició del diumenge del diari “Il Secolo XIX” es va fer ressò de la nostra presència. I la web oficial del club va penjar una foto nostra de la nostra visita a Pegli.

I finalment va arribar l’hora d’entrar al Ferraris, on gràcies a Pippo Spagnolo, la nostra pancarta va presidir la Gradinata Nord. L’ambient dins l’estadi, el de les grans ocasions. Hi havia nervis, ja que el Genoa estava encadenant una mala ratxa de resultats, però tot i així, no es va parar d’animar ni un sol instant. La Juventus portava una equip molt fort, però el Genoa va aguantar bé, i malgrat que fins i tot va tenir alguna bona ocasió, els 90 minuts van acabar amb empat a zero.

Després del partit vam tornar cap a casa, amb el record d’una visita inoblidable a Gènova, gràcies a tots els nostres amics genoans, que cada vegada en son més.  

Genoa 0 - Juventus 0