UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dilluns, 19 de març del 2012

De mal en pitjor...

Roma 1 - Genoa 0

Roma (4-3-1-2): Stekelenburg, Taddei, Heinze, Kjaer, José Angel; Greco (Marquinho), De Rossi, Gago (Simplicio); Lamela (Bojan); Borini, Osvaldo. (Lobont, Rosi, Viviani, Simplicio, Marquinho, Bojan, Piscitella)

Genoa (4-3-1-2): Frey, Rossi (Jankovic), Carvalho, Kaladze, Moretti; Mesto, Veloso, Biondini; Belluschi (Jorquera); Palacio, Gilardino. (Lupatelli, Sampirisi, Alhassan, Birsa, Jorquera, Zé Eduardo, Jankovic)

El Genoa ha perdut una nova oportunitat de pujar endavant i cada vegada més s'està enfonsant cap a posicions de descens...

El partit només començar ja es va posar molt malament. Al minut 3, l'ex- de l'Huracan i de l'Espanyol, el quinqui Osvaldo va perforar la xarxa del Genoa amb un cop de dreta després de saltar a un defensor, en el primer atac de la Roma. Després del gol, la Roma va controlar bé el partit en la primera mitja hora, i només en el quart d'hora final del primer temps va patir l'envestida del Genoa, però sense cap resultat positiu.
A la segona meitat, la tònica del partit no va canviar i la Roma va continuar dominant el partit, que es va trobar amb un gran Frey que va evitar el segon gol. Els jugadors del Genoa, van intentar contraatacs, però tot va ser en va...
Al minut 65, va entrar el xilè Cristóbal Jorquera, molt reclamat per l'afició en les xarxes socials, però no va poder fer res per capgirar el marcador.
Al minut 70, Palacio va tenir en els seus peus l'empat, però la pilota, que va xutar a boca de canó, es va estavellar contra el travesser.
En el darrer minut, Bojan va xutar i la pilota va marxar fregant el pal, va ser la darrera ocasió de l'equip local, molt més lluitador i ambiciós que no pas el Genoa.

El Genoa porta ja 7 partits sense guanyar...i si a principi de temporada somiaven amb Europa, ara somiem amb no baixar a la Sèrie B...Porca Miseria!