Després de 20 anys, victòria!

Genoa 3 - Lazio 2

Genoa: Frey, Mesto, Granqvist, Kaladze, Constant; Jankovic (Birsa), Kucka, Biondini, Sculli (Belluschi); Gilardino i Palacio. (Lupatelli, Carvalho, Sampirisi, Belluschi, Birsa, Jorquera, Pratto)

Lazio: Marchetti, Konko, Diakite, Stankevicius (Biava), Garrido, Ledesma, Matuzalem; Gonzalez, Rocchi, Lulic i Klose. (Bizzarri, Biava, Scaloni, Zauri, Radu, Candreva, Rozzi. All. Reja

El Genoa va començar el partit una mica despistat en defensa, tot i que la consigna d’anar endavant va funcionar molt bé. Al minut 10, Rodrigo Palacio va tornar a fer el gol de la jornada. Va empalmar la pilota, després d’un córner, a la cantonada de l’àrea petita amb el taló i d’esquenes a la porteria, fent-la entrar al segon pal del porter visitant. Gran gol de l'argentí, que cal guardar a l’hemeroteca.
A partir d'aquí el Genoa va començar a dominar el partit i 15 minuts després, un centre de Sculli i una mala sortida del porter de la Lazio, va ser aprofitada per Jankovic per engaltar la pilota i enviar-la al fons de la xarxa, tot i que un defensor lazial que va estar a punt de treure-la just en la ratlla de gol mentre la pilota entrava suaument al costat del primer pal. Minut 25 i el Genoa guanyava per 2 a 0.
La Lazio poca cosa va poder fer davant la superioritat grifone, en els últims minuts del primer temps van tenir oportunitats per fer el seu primer gol, però allà estava Frey que ho aturava tot
Ja en el segon temps, abans del primer minut, Jankovic va aprofitar la relliscada d’un defensor visitant en una pilota dividida i es va anar tot sol, definint aquest cop amb categoria, suaument, al pal contrari del porter. Era el 3 a 0, i el partit semblava tancat. Però vuit minuts més tard, l'àrbitre li xiula a Mesto, un penal com a mínim dubtós i el partit es posava 3 a 1, però el Genoa va continuar controlant el joc. En el minut 32, va debutar el nou fitxatge, l’argentí Belluschi, on malgrat jugar poc, va poder demostrar la seva qualitat.
A deu minuts del final, el lazial Diakité és expulsat per protestar i contra 10 jugadors, ara sí que el Genoa es veu guanyador. Però en el darrer minut, un error de Constant va ser aprofitat per Gonzales, que va fer el segon gol de l’equip de la capital. El temps afegit, una mica de nervis al Ferraris, per no perdre el costum i xiulet final i victòria!
Cal dir que feia 20 anys que el Genoa no guanyava a la Lazio i per fi, es va poder trencar una maleïda estadística.
Abans del partit, es va fer un homenatge a Edo, un tifoso mort. I entre els espectadors, l’ex-jugador Pato Aguilera.