UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 12 de febrer del 2012

Una altra derrota dolorosa

Catania 4 - Genoa 0

Catania (3-5-2): Kosicky; Marchese, Spolli, Legrottaglie; Llama (Barrientos), Almiron (Ricchiuti), Lodi (Biagianti), Izco, Gomez; Barrientos, Bergassio. (Carrizo, Motta, Biagianti, Seymour, Ricchiuti, Ebagua, Catellani)

Genoa (4-2-3-1): Frey; Mesto, Granqvist, Kaladze, Rossi; Biondini, Belluschi; Jankovic (Veloso), Birsa (Jorquera), Sculli; Palacio (Ze Eduardo) (Lupatelli, Carvalho, Sampirisi, Veloso, Jorquera, Zé Eduardo, Meucci.)

La crònica d'avui és d'un sol color: blaugrana, però no pel Genoa, sinó per l'equip local. Els jugadors grifoni avui estaven presents al camp en cos, però tenien el cap en una altra banda. Ja en als 30 segons, el Catania ha tingut dues magnífiques oportunitats de marcar el primer gol. El Catania ha començat atacant amb insistència i aquesta convicció ha donat el seu resultat al minut 7. Penal de Birsa dubtós que Lordi aprofita i marca el primer gol.
Fins al partit d'avui, el Catania era l'equip que més penaltis li havien xiulat a favor, i el Genoa, l'equip que més penaltis li havien xiulat en contra. Amb aquestes estadístiques, era clar, que un gol del Catania, havia de ser de penalti...Cap més comentari.
El Genoa ha despertat una mica i ha buscat l'empat, tot i que el Catania era qui controlava clarament el partit amb un % de possessió molt alt.
La segona part ha començat identica que la primera, i en només quatre minuts (min 49), Barrientos ha marcat el segon gol. I fins aquí, el Genoa ha deixat d’existir, sobretot la seva defensa. El tercer gol ha vingut només tres minuts més tard, al minut 52, quan novament Barrientos ha afusellat Frey, davant només tres defenses genoans, quan molts jugadors del Catania han anat a atacar i la resta del Genoa s’ho han mirat des del mig del camp. Molt lamentable.
Però més lamentabe ha estat el quart gol, deu minuts més tard. Al minut 62 treu el porter del Catania, la pilota arriba sola a Bergessio que la controla davant una passiva defensa en línia de 4 jugadors genoans, i tot sol ha encarat la porteria sense cap rival que el seguís a menys de cinc metres, i al trepitjar l’àrea ha engaltat un fort xurt creuat per la dreta que ha entrat a la porteria de Frey.
Marino a la banqueta s’ho anava mirant quiet i en silenci...
I sort ha tingut el Genoa, una vegada més de Sébastien Frey que ha evitat una golejada encara molt més àmplia en els darrers minuts.
Sincerament, el Genoa és un equip que no sap guanyar fora del Ferraris. És un equip on la defensa fa aigües per tot arreu. vs Napoli (6), vs Cagliari (3), vs Palermo (5), vs Catania (4). I quan guanyem també ens marquen a parells vs Udinese (2), Napoli (2) vs Lazio (2)...
Pasquale Marino ha de introduir canvis i si cal Preziosi ha de fitxar nous jugadors, a ell que li agrada tant fitxar i vendre...
En fi, forts en les victòries, fidels en les derrotes...Forza Genoa!