UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 27 de novembre del 2011

Anem malament...

Cesena 2 - Genoa 0

Cesena: Antonioli, Comotto, Von Bergen, Benalouane, Rossi, Ceccarelli, Parolo, Guana, Martinho, Malonga, Mutu.

Genoa: Frey, Granqvist, Kaladze, Moretti, Mesto, Merkel, Veloso, Constant, Rossi, Caracciolo, Palacio.

Si ens remetem a la prèvia del partit, jugàvem contra l'últim del campionat, un equip que lluita pel descens i havia aconseguit una sola victòria en tot el torneig, que pràcticament està condemnat a baixar a la Sèrie B. Mentre que el Genoa venia de dos triomfs consecutius (un per Lliga i un altre per Copa Itàlia), contra dos rivals molt febles. A més, pel que feia als resultats de lliga, si es guanya, ens situavem en sisè lloc, i per tant, una motivació extra, però...

El Genoa va arrencar bé, amb bon moviment de la pilota, però sense profunditat. Caracciolo va fer un mal partit. Va tallar tots els possibles avenços del Genoa tornant malament la pilota, o no poden ni tan sols dominar-la.

Tot i el mal joc, el Genoa es veia un equip superior, i per aquesta regla de tres, tard o d'hora havia de venir el gol. Això també ho vam pensar en el descans, ja que la primera part, va finalitzar amb igualtat en el marcador. Però en deu minuts fatals, va venir l'enfonsada. Un clar penalti de Moretti, va ser transformat per Mutu. Calia reaccionar, però el mateix jugador, va clavar un golàs de trenta metres des de fora de l'àrea en què Frey, que va tenir una tarda excel·lent, no va poder fer res. El partit ja estava sentenciat. Faltaven 10 minuts pel final, però el Genoa ja no va poder fer res més. I sort de Frey, que si no, podria haver caigut un parell de gols més. Palacio va ser amonestat i es perderà el proper partit contra l'AC Milan.

Fent una mica d'autocrítica, tot remetent-nos als darrers partits, el futur del nostre estimat grifoni es veu negre que mai. El partit contra el Cesena era un partit per marcar distàncies, no per consolidar el mal joc, que de tant jugar malament, s'acaba perdent, i més d'una forma dolorosa contra el darrer classificat. Tot i el resultat, el resultat, que sempre pots perdre jugant bé, el balanç general del joc de l'equip no és gens bo. I no volem entrar en una dinàmica negativa, ara que ens tocarà jugar contra rivals, teòricament, molt més forts, que els dels tres darrers partits...

La premsa italiana va titular un partit per oblidar, però nosaltres creiem que són aquests partits, els que s'han de recordar per aprendre dels errors i corregir-los. Encara estem a temps.