UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dijous, 17 de novembre del 2011

RECOL·LECTA SOLIDÀRIA AMB GÈNOVA

Durant el mes d’octubre, la ciutat de Gènova (Itàlia) i la seva rodalia van patir un parell de greus inundacions i riuades, tot provocant la mort d’una vintena de persones i deixant la ciutat paralitzada i algunes àrees totalment impracticables, completament negada per les aigües i fangs i amb importants destrosses i desperfectes. Molta gent ha vist perdre cases i comerços i moltes de les seves propietats.

Històricament Barcelona i Gènova sempre han tingut molt lligams i ara, no volem deixar sols als seus ciutadans.  Molts pensareu que Gènova és una ciutat de l’anomenat primer món, i que potser no li cal la nostra ajuda, però Itàlia està sumida en una greu crisi econòmica i qualsevol ajuda és benvinguda.

És per això, que la PENYA BARCELONISTA ALMOGÀVERS, juntament amb la PENYA GENOANA i GRIFONI BARCELONA, totes dues d’aficionats del Genoa CFC, amb les quals ens uneix una forta germanor, hem encetat una campanya de solidaritat i de recol·lecta de diners, per enviar-los a Gènova, tot seguint l’exemple que han fet els tifosi del Genoa CFC.

Aprofitant el partit que juga dissabte el Barça contra el R.Zaragona iniciarem la recol·lecta al Camp Nou. A més a més, oferim el nostre compte corrent perquè tothom pugui fer donacions.

La Caixa 2100 - 1143 - 49 – 0200039609

(Molt important, alhora de fer l’ingrés especificar: “Genova).

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Penya Genoana: genoanos@hotmail.com