UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dissabte, 5 de novembre del 2011

Set morts a Gènova per greus inundacions

Set persones han mort a la ciutat de Gènova en les inundacions registrades a causa de les persistents pluges que van desbordar els torrents Bisagno i Sturla, la tarda de divendres 4 de novembre
Entre els set morts, hi ha dos nens, i cinc cossos ja han estat recuperats. La ciutat està en estat d'emergència i els bombers procedeixen al tancament dels sistemes de gas i electricitat de tota la zona. Protecció Civil ha avisat, a més, que en les pròximes hores s'espera una nova crescuda del torrent Bisagno.
Gènova està paralitzada i algunes àrees de la ciutat estan totalment impracticables, mentre els serveis d'emergència busquen possibles desapareguts amb gossos ensinistrats. Els bombers, que han salvat a una desena de persones, han disposat un tren com a refugi a la zona de l'estació ferroviària, que ha resultat completament negada.
Els voluntaris de Protecció Civil han estat avisats i s'espera l'arribada de reforços de les veïnes regions de Llombardia i Piemont. L'assessora de Protecció Civil de Ligúria (amb capital a Gènova), Renta Briano, ha demanat que les persones evitin caminar a prop dels ponts i els torrents, així com dormir en plantes baixes i en zones que poden inundar-se amb facilitat.
Briano ha invitat els ciutadans "a protegir-se i, en cas de perill, dirigir-se a zones altes i evitar utilitzar el cotxe". A més, ha exhortat les famílies "a no sortir de casa, pujar a les plantes altes dels edificis i tancar els negocis".
Recordem que a finals d'octubre, nou persones van morir també a causa d'inundacions que van afectar la Ligúria i la Toscana.
A més a més, el partit Genoa-Inter de Milà, previst per jugar-se diumenge, ha estat suspés.


Des de Grifoni Barcelona, ens solidaritzem amb les víctimes de Gènova, les seves famílies i tota la ciutat!


Grifoni Barcelona ci troviamo in solidarietà con le vittime di Genova,le loro famiglie e l'intera città!