UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 20 de novembre del 2011

Victòria molt treballada!

Genoa 1 - Novara 0

Formació Genoa: Frey, Mesto, Granqvist, Moretti, Antonelli, Veloso, Constant, Merkel, Rossi, Palacio, Caracciolo.


Formació Novara: Fontana, Gemiti, Centurioni, Dellafiore, Morganella, Mazzarani, Marianini, Radovanovic, Rigoni, Rubino, Meggiorini

Abans del partit, minut de silenci per les víctimes de les inundacions. I un Marasi, ple de pancartes en el seu record.
El Novara és un dels pitjors equips de la Sèrie A, i el Genoa tenia una gran oportunitat, jugant a casa per sumar els 3 punts.
L'alineació que va presentar Malesani, novament deixa molts dubtes. Sense Jorquera, Seymour i Dainelli en l'onze titular, molta gent va suposar allò que va passar, en algun moment, un mig camp sense connexió, amb poca actitud, que no generava joc. Tot i així, es van tenir moltes ocasions, però la pilota no va arribar mai a entrar. Ho va provar Constant per la banda, Palacio pel mig, Merkel per l'altra banda...Cal tenir en compte,
que la defensa del Novara, tenia una mitjana de 35 anys...
L'actitud de Marco Rossi, com sempre, ho dona tot per l'equip i novament Frey, insustituïble, les seves aturades van evitar que el Novara fes gol en les seves poques arribades.
A tres minuts pel final de la primera part, en un contraatac del Novara, Antonelli va tallar el joc, i vermella directa per al defensor del Genoa. Expulsió correcta.
La segona part va començar amb un Genoa en inferioritat númerica. Dainelli va entrar per Constant, i en alguns moments, els rossoblù semblaven jugar millor amb 10 que amb 11. El Novara però no va canviar d'actitud i enlloc d'atacar, es va dedicar a defensar. Malesani va saber llegir el partit i va fer entrar Jorquera per Merkel i Pratto per Caracciolo.
A deu minuts del final, és el Novara que es queda amb 10, per l'expulsió de Meggiorini. És llavors quan el Genoa, esperonat per una Gradinata Nord que animava sense parar, es va veure amb possibilitats.
Veloso, que venia de fer un gran partit amb la seva selecció, va treure la seva qualitat i en un gran xut des de fora de l'àrea, va engaltar la pilota ajustada al pal. Imparable! Gol del Genoa! Faltaven 3 minuts i només va quedar aguantar el resultat i així va ser.
El Genoa va guanyar un partit que va ser molt treballat i que encara queden coses per millorar. Malesani, per exemple, podria fer jugar Jorquera de titular. Estem 7ns en la classifació, empatats a 15 punts amb el sisè, el Napoli i a tant sols a 1 punt de la zona Europa i amb un partit menys. L'esperança és l'últim que es perd...