Classificació pel pèls...

1/16 final Coppa Italia
Genoa 3 - Bari 2

Formació Genoa: Lupatelli, Mesto, Kaladze, Dainelli, Antonelli, Kucka, Seymour, Birsa, Jorquera, Pratto, Jankovic.

Amb un equip "alternatiu", a destacar la pesència de Cristiano Lupatelli defensant la porteria..el Genoa va rebre el Bari on hi juga Torrente, el vell capità rossoblù al qual Marassi, li va demostrar l'afecte per tants anys al club.

El Bari va demostrar ser un gran equip i va anar a buscar el triomf des de l'inici del partit. Les primeres arribades van ser totes pels visitants, i llavors el Genoa va reaccionar i va tenir algunes arribades fins que la defensa del Bari va cometre penal a Jankovic que Birsa transforma en gol al minut 37 del primer temps. Però quan tot just encara s'estava celebrant el gol, ens empaten i anem al descans amb el resultat 1 a 1.

En el segon temps el Bari va merèixer més, però Jorquera va marcar el segon gol grifoni al minut 90. Quan tot semblava que s'acabava aquí, novament, un minut després l'àrbitre va xiular un penal a favor del Bari que va ser transformat en gol i que obligava jugar la pròrroga.

Als 10 minuts del temps suplementari l'argentí Pratto va aconseguir el 3 - 2 amb un cop de cap després d'un centre precís de Veloso, que havia entrat en el segon temps en lloc de Seymour quan les coses s'havien començat a complicar, igual que Palacio que va entrar per Birsa. Abans, en el primer temps, va haver de sortir Antonelli lesionat i va jugar en el seu lloc Moretti.

El tercer gol, és un premi per Pratto, que si bé va desaprofitar algunes bones arribades, ho va deixar literalment tot al camp, demostrant que demana pista per a la titularitat, sobretot després de la decebedora actuació de Caracciolo. També va ser interessant dins de la mediocritat general del Genoa, les tasques de Jankovic (sobretot en el primer temps) i de Jorquera, que va tenir molt bones demostracions del seu futbol. Tot i que en general el Genoa va jugar molt malament i semblava que era ell, l'equip de la sèrie B, i no pas el Bari. Potser som molt exigents amb l'equip, però si volem aspirar al màxim, no es pot cometre cap error...i avui el Genoa, si hem de ser sincers, no s'ha merescut la classificació.

També hem d'esmentat a la Gradinata Nord, que va donar una nova demostració del que és una afició, encara que a aquestes alçades de la història ja no ha de demostrar res.