UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Mal joc, poca fortuna

Parma 3 - Genoa 0
Els rossoblù han fet un partit per oblidar. O potser per recorda i apendre dels errors. Els primers 20 minuts han estat d'un clar domini local. Després el Genoa ha despertat i ha tingut un parell de bones ocasions, però al minut 28, Giovinco ha marcat el primer gol del Parma. El Genoa ha reaccionat i ha contra-atacat, però no ha tingut sort. A tres minuts del final, l'àrbitre ha xiulat penal inexistent a favor del Parma. Giovinco ha marcat el segon i ha deixat enfonsat els rossoblù.
A la segon part, s'ha repetit l'esquema de la primera. El Parma, molt còmode pel resultat ha jugat molt bé, i el Genoa, mica en mica, anava tenint ocasions. Al minut 5, l'estocada final. Morrone ha fet el tercer i ha deixat el partit molt sentenciat. A partir d'aquí, els minuts han anat passant. El Genoa ha tingut bones ocasions, però mai ha acabat de definir. Poca fortuna. En el darrer minut del descompte, penal a favor del Genoa, que ha marcat Rodrigo Palacio, incrementant així els seus gols. Ja en porta 5. Malgrat el gol, el resultat s'ha maquillat una mica. Jorquera també s'ha destacat en el partit. l Parma clar vencedor.
Uns 500 tifosi genoans han acompanyat l'equip en la seva visita a l'estadi Ennio Tardini, tot i que podien haver estat molt més, conseqüència de la política de la tessera dei tifoso.