UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 16 d’octubre del 2011

No anem bé...

Genoa 0 - Lecce 0
Avui era un partit que s'havia de guanyar. Veníem de dues derrotes consecutives i aquest partit a casa contra el Lecce, un equip, en teoria, més inferior,  i emportar-se els tres punts era vital per començar a enlairar-se.  Però el Genoa no ha tingut el nivell de joc dels primers partits. El d'avui ha estat un equip desdibuixat, intentant aconseguir el triomf amb més empenta que idees i que xocava una i altra vegada contra un equip que s'ha tancat bé i que ha estat impossible fer-li un gol. El joc del Lecce, molt defensiu i després de l'expulsió de Kaladze per part del desastrós àrbitre Gava, enlloc d'atacar, encara s'han tancat més. A pocs minuts del final, Jorquera i Jankovic han tingut bones oportunitats, però cap s'ha materialitzat.
Pel que fa a l'afició, un ambient molt caldejat eMarasi, primer es va encoratjar durant els 90 minuts, però al final del partit, xiulets generalitzats per a tot l'equip, vist el pèssim resultat. Abans del partit, destacar les pancartes en homenatge a Marco Rossi i també en solidaritat amb els treballadors de l'empresa naval Ficantieri.
La il·lusió que ens havia generat el Genoa a l'inici del campionat, a poc a poc es va apagant, tenint en compte els darrers resultats, on s'ha vist un equip que deambula per la gespa sense idees concretes...Tot i així, confiem en remontar! Forza Genoa!!