UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dissabte, 22 d’octubre del 2011

A punt de donar la campanada!

Juventus 2 - Genoa 2

El Genoa va començar el partit una mica fred i poc concentrat. I en només sis minuts, la Juventus va marcar el primer gol. Calia remuntar i calia jugar a per totes. I així va ser. Al minut 31, un gran centre de Merkel va ser rematat de cap pel gran capità Marco Rossi. Un golàs esplèndid, d'aquells per emmarcar. La Juventus va contraatacar, però gràcies a Frey, el resultat va acabar amb igualtat a la mitja part, tot i les grans ocasions de Mesto, per desfer-lo.
La segona part es va iniciar amb nous atacs de la Juventus, però novament Frey estava imbatible. Tot i així, al minut 12, Matri feia el seu segon gol particular i el segon del seu equip. Novament calia reaccionar. Malesani, va apostar per una estratègia ofensiva. Va seure a Jankovic i va posar a Caracciolo. La Juventus va voler buscar el tercer, alhora que la seva defensa estava molt be posicionada. Volien rematar el partit, però el Genoa va començar a jugar en bloc i fer front als bianconeri.
Els canvis de Malesani van donar bons resultats. Els tres jugadors que van sortir a la gespa a la segona part, van ser els protagonistes del gol de l'empat. Jorquera xuta des de mig camp, Kucka l'agafa i centra i Caracciolo és el que remata. Un bon gol, que significava l'empat.
Amb l'empat, els rossoblù es van anar amunt i van buscar el tercer. Jorquera en una falta, rebutjada espectacularment pel porter de la Juventus, i Caracciolo, en un tret al pal, van estar a punt de fer una victòria històrica.
En resum, el Genoa aquesta vegada si que va saber estar en el partit. Va plantar cara al líder i el va remuntar dues vegades. Si el partit hagués durat uns minuts més, segur que fan el tercer!