UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 25 de setembre del 2011

Derrota Injusta

Chievo 2 - Genoa 1
Derrota dolorosa la d'avui davant del Chievo, que va aconseguir desfer l'empat en l'últim minut del partit. El Genoa havia arrencat bé, trobant el primer gol del partit de la mà d'una societat que ens donarà moltes satisfaccions: Jorquera-Palau. En el primer temps, es van donar oportunitats pels dos equips però ens vam anar al descans sense cap gol. 
 Tot va succeir en el segon temps. Ja als 3 minuts, Jorquera roba una pilota i posa una passada precisa entre la defensa del Chievo per Palacio, que defineix i marca el gol rossoblù. Després del gol, Malesani mou la banqueta i treu a Jorquera per posar a l'altre xilè, Seymour, en una clara mostra de la idea del tècnic: aguantar el resultat.Però tot canvia als 15 'ja que l'àrbitre xiula un penal  per Chievo, clarament inexistent i a més li treu la vermella a Dainelli. No obstant això Frey aconsegueix aturar molt bé el penal. Seguíem amunt per 1 però amb un jugador menys. Malesani  treu a "La Joya" Palacio per posar a Granqvist en la defensa i tractar d'aguantar els minuts que quedaven. No ho va aconseguir ja que catorze minuts després que el Chievo fallés el penal, Pellisier fa l'empat. I quan ja estàvem demanant l'hora del partit, una jugada del Chievo, que reforçat per jugar amb un jugador més i amb molt d'orgull, Moscardelli va marcar el segon gol.
Tot i la derrota, cal mirar el costat positiu, ja que el Genoa és l'equip més golejador del calcio amb 8 punts i de moment estem tercers, a només 1 punt del líder. I Palacio és el capocanonieri, amb 4 gols. En general l'equip funciona, només falta una mica més de concentració en moments clau. Mica en mica.