UFFICIALE GENOA CLUB

dimecres, 26 d’octubre del 2011

Per fi! Victòria fins al final!

Genoa 2 - Roma 1
Abans del partit, l'apunt solidari. “Solidarietà alle vittime dell’ENNESIMA alluvione" va ser la pancarta exposada a la Gradinat Nord durant el partit, en record a la riuada que va afectar la Ligúria. A més, abans del partit els dos equips també van fer un minut de silenci per les sis víctimes de la catàstrofe.

Les primeres accions de joc van mostrar un partit molt igualat, amb ocasions per ambdós costats però amb un domini de la pilota major per a l'equip visitant. No obstant això, als 38 'del primer temps, Jankovic (un jugador que havia estat penjat molt de temps i Malesani li està donant la confiança per tornar) va obrir el marcador després de col·locar la pilota enganxada al pal del porter de la Roma, gràcies a una bona passada de Palacio. Després del gol, la Roma va continuar amb la major possessió de pilota, però va arribar el descans, amb la sensació que la Roma atacaria amb tot.

Per fer front als atacs romanistes, en el minut '26 del segon temps, Malesani va finalitzar els tres canvis, treient a Jankovic i va posar a Constant. Abans havia sortit Moretti reemplaçat per Bovo i després, als 10 havia entrat Kucka per Seymour.

El segon temps va ser un monòleg de la Roma però amb una sola ocasió clara, de Lamela, que Frey es va encarregar de salvar. Els jugadors rossoblu stàven ben posicionats però patien perquè es jugava molt enrederits, i al '82 va arribar l'empat romanista. Un cop dur.

No obstant això i contra tots els pronòstics, a falta d'un minut per al terme del partit, després d'un córner va rematar amb el cap Merkel i la pilota va rebotar a la cama de Kucka, entrant en la porteria de la Roma, era el 2-1 pel Genoa. Explotava Marassi!!