UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dissabte, 30 d’abril del 2011

spettacolo per il gemellaggio tra le tifoserie

En un partit gens important per les aspiracions del Genoa, però vital pel Nàpols, per continuar lluitant pel títol, o com a mínim, mantenir-se en posicions de Lliga de Campions, els nostres jugadors no van voler amargar la festa napolitana i van jugar un partit de pur tràmit. Amb sis jugadors titulars fora de joc, Milanetto, Palacio i Dainelli, suspesos i Veloso, Jankovic i Rossi, lesionats, el Genoa va saber situar-se bé durant els primers minuts, cosa que va accentuar el nerviosisme dels napolitans. La línia de defensa a mida que passava el temps s’anava consolidant, cosa que va permetre realitzar bons contra-atacs que no van reeixir. Eduardo va ser clau per evitar la finalització de les arribades napolitanes.
A la segona part, el Nàpols va augmentar la intensitat i les seves oportunitats, fins que a vuit minuts del final, Hamsik aconseguia el gol del triomf pel Nàpols i el San Paolo esclatava d’alegria.
La pluja constant que va caure durant tot el partit, a vegades, també va dificultar el joc dels dos equips. Una cosa a destacar d’aquest partit va ser el debut de Destro i Polenta i un nou debut de Jelenic.
Felicitar al Nàpols per aconseguir la classificació per la propera edició de la Champions League. En definitiva, un “spettacolo per il gemellaggio tra le tifoserie”. “Auguri fratelli napoletani!”
I ara, a enviar la Samp a la B!