UFFICIALE GENOA CLUB

dissabte, 23 d’abril del 2011

Molt bé Genoa, molt bé!

Un partit per l’esperança, sobretot per la gran remuntada dels nostres nois. El partit va començar amb un ai al cor pels rossoblu, ja que, com aquell qui diu, quan encara s'estaven acomodant els aficionats a les grades del Luigi Ferraris, al minut 3, va arribar el primer gol del Lecce obra de David Di Michele. Als surenys no li va durar molt l'alegria, ja que 7 minuts més tard, als 10', Antonio Floro Flores va posar la igualtat amb un bon xut, passada en vertical de Rafinha.
Quan es complia exactament la primera mitja hora de joc, Di Michele, una altra vegada, va avançar als seus i semblava que s'anaven al descans amb un resultat favorable a Lecce. El Genoa perdia 2-1, però va aparèixer Rodrigo Palacio, va posar la cama en una sèrie de rebots per empatar a dos minuts de la mitja part 43. J
a en la segona part, Rodrigo de cap, a la sortida d'un córner al primer pal, va calçar el 3-2 pels grifoni. Amb aquests, ja son 7 els gols de Palacio en els 24 partits que porta jugats amb el Genoa. I sense donar temps de resposta ni de recuperació al Lecce, el Genoa va donar el definitu cop de KO, amb un nou gol de Floro Flores, el sisè en els seus 14 partits com a rossoblu. Un bon partit de tots els jugadors, sobretot gràcies a que ningú es va donar mai per vençut. Jornada 34, amb 45 punts. La salvació matemàtica ja és un fet, cosa que no pot dir el segon equip de la ciutat. L’any que ve, continuem a la Sèrie A!.