UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 17 d’abril del 2011

Així si!

El Genoa va golejar per 3 a 0 al Brescia en un partit on estava en joc la necessitat de sumar una victòria per escapar definitivament de les últimes posicions de la taula i enterrar per totes el risc del descens, no fos cas...sobretot desprès de dues derrotes seguides.
El Brescia va començar molt fort i ben situat, agafant de sorpresa als jugadors rossoblu, tot i que es van defensar molt bé. Eduardo va ser decisiu per manternir la porteria a zero. Va ser a la segona part, que el Genoa va apretar l'accelerador. En un contraatac per la dreta de Palacio al minut 14, esdevé en un centre, que Rafinha remata a porteria. Primer gol pels rossoblu. Nou minuts més tard és Criscitto que centra cap a Palacio, però un defensor del Brescia erra en el rebuig i marca en pròpia porta. Segon gol pels rossoblu. I ja quan la Gradinata Nord celebrava la victòria, Palacio inventa una gran assistència cap a Antonelli que amb una bonica vaselina envia la pilota al fons de la xarxa. Tercer gol pels rossoblu. Victòria amb triplet, gràcies al bon joc d'Eduardo Palacio. Beppe Iachini, entrenador del Bresci va ser xiulat durant tot el partit. A Marassi no s'oblida. Com tampoc va oblidar la Gradinata Nord a Vittorio Arrigoni, el cooperant italià segrestat i assassinat fa uns dies a Gaza. Es va exhibir una pancarta amb la llegenda "Ciao Vik". Finalitzada la jornada el Genoa està a l'11è lloc, amb 42 punts, a 9 dels llocs d'Europa i a 10 del descens. Per cert, la Sampdoria va tornar a perdre (3-0 contra el Milan) i ja està en llocs de descens.