Dura derrota.

Inter Milano 5 - Genoa 4

INTER (4-3-3): Julio Cesar (espulso); Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu; Cambiasso, Stankovic (Guarin 15’ st), Poli; Forlan (Obi 29’ st), Milito, Zarate (Castellazzi 35’ st). (Nagatomo, Ranocchia, Pazzini, Livaja)

GENOA (4-4-2): Frey; Mesto, Carvalho, Kaladze, Moretti; Sculli, Belluschi, Veloso (1’ st Jankovic), Biondini (36’ st Jorquera); Gilardino, Palacio. (Lupatelli, Bovo, Alhassan, Birsa, Zé Eduardo)

gols: Milito 13’, 28’ (pt) (39’ st), Samuel 38’ (pt), Moretti 47’ (pt). Palacio (14 st penal) Zarate (28’ st), Gilardino (35’ e 45’ penal).

Un partit on el Genoa va mostrar novament dues cares: un desastre en defensa, una davantera lluitadora. Tot i començar ben posicionat i fins i tot, amb 4 còrners a favor, dos gols de Milito i un de Samuel en poc més de mitja hora sentenciaven el partit, o almenys això semblava, ja que a la sortida d'un corner Sculli remata de cap, la pilota és treta a la mateixa àrea de gol, i Sculli aprofita el rebot que de xilena intenta rematar, la pilota toca a Moretti i entra a la xarxa local. Gol rossoblù que donava vida al Genoa abans del descans. Aquest gol es produïa a la sortida d'un corner, el vuitè pel Genoa i tant sols un per l'Inter en tota la primera part, el que denota, que el Genoa va atacar amb insistència, però l'Inter va ser més eficaç.

La segona part va ser de bojos. Quatre penals xiulats i dos expulsats, un per equip. El segon temps va començar amb un Genoa cap amunt i amb voluntat clar de donar la volta al partit. Els visitants es veien amb possibilitats i certament les havia, ja que l'Inter va baixar una mica la guàrdia. Al minut '13 Zanetti talla amb la ma una jugada del Genoa i penal. Xuta Palacio i gol. 3 a 2. L'empat és possible. Però novament, i com passa sempre, quan millor estava jugant el Genoa, Zarate, amb una gran definició al pal llarg, va marcar el quart pel seu equip i esmufava novament qualsevol empat. Però el Genoa no es va arronsar. En una jugada de Palacio, un contra a un contra el porter, se'l dribla i l'interista el fa caure. Penal i expulsió de Julio Cesar. Gilardino xuta i fa el 4-3. Però poc va durar l'alegria genoana de jugar contra 10 i veure possible la remuntada. Les esperances novament van caure cinc minuts més tard, quan l'àrbitre xiula un penal inexistent, tot expulsant Belluschi. Milito no perdona des del 13 metres i fa el 5-3. Quedaven sis minuts i el Genoa va continuar atacant malgrat tot. La insistència va donar que Sculli provoqués el tercer penal. Gilardino tampoc va perdonar i fa posar el definitiu 5 a 4, ja que l'àrbitre va xiular el final, dos minuts més tard. El Genoa gràcies a Frey va evitar una major golejada, però també és cert que en aquest partit, s'hagués merescut l'empat.
De res serveix marcar quatre gols, si el contrari et fa 5. A hores d'ara, el Genoa amb 57 gols en contra, és l'equip més golejat de tot el campionat, per davant inclús del Cesena, el cuer, amb 47 gols en contra. Molt lamentable la defensa rossoblù.
El Genoa cau una posició més. Ja és 15è, a tant sols 6 punts del descens i amb 9 partits consecutius sense guanyar (4 empats, 5 derrotes). Queden 8 partits, 8 finals, i els propers dos rivals són els dos últims: el Novara de visitant el dissabte i el Cesena el dimecres de local. Dos partits que hem de guanyar o guanyar per acabar amb aquest patiment.
Tot i que també podríem ser optimistes. Estem a tant sols 10 punts dels llocs europeus...Tot és possible! Força Genoa!