UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dimecres, 11 d’abril del 2012

A 2 punts del descens

Genoa 1 - Cesena 1

Genoa (4-3-3): Frey, Mesto, Granqvist, Kaladze, Moretti, Rossi, Biondini, Veloso, Palacio, Gilardino, Sculli. (Lupatelli, Carvalho, Bovo, Birsa, Jorquera, Jankovic, Zé Eduardo).

Cesena (4-4-2): Antonioli, Ceccarelli, Moras, Benalouane, Rossi, Djokovic, Arrigoni, Guana, Martinho, Mutu, Malonga. (Ravaglia, Rodriguez, Lauro, Santana, Del Nero, Urso, Rennella)

Una nova oportunitat perduda per pujar amunt i allunyar-nos del fantasma del descens. 
El Genoa no va ser treure redit del seu primer gol i es va deixar empatar pel cuer de la classificació. El partit va començar molt igualat, però mica en mica, va ser l'equip rossoblù el que va anar agafant iniciativa en l'atac, tot i així, el Cesena en algun contraatac va fer lluir a Frey, que novament s'erigeix en el salvador d'aquest equip.
Durant tota la primera part, els dos equips es van anar observant i quan un prenia la iniciativa, l'altra contestava, quan un es replegava, l'altra feia el mateix. A dos minuts del descans, una centrada es posada de cap per Sculli al punt de penal, aprofitada per Marco Rossi que envia la pilota a la xarxa. Un a zero pel Genoa. La victòria era possible. Era...
A la segona part, el Genoa, enlloc d'anar a buscar el segon gol, ha anat esperant l'equip visitant, que s'ha vist amb forces d'empatar i així ha estat al minut 30, amb un gran gol de Mutu. Abans, Gilardino havia tingut dues oportunitats de fer el 2n gol, però els errors es pagan cars i el Cesena va empatar.
L'últim quart d'hora el Genoa va anar a buscar a la desesperada el gol, però res a fer. Fins i tot va estar a punt d'encaixar el segon. I per acabar-ho d'adobar, a l'últim minut, el Lecce va aconseguir la victòria i ara el descens està tant sols a 2 punts.
Al final del partit, crits, insults i xiulets contra els jugadors. I uns 300 tifosi van esperar l'autocar dels jugadors per increpar-los novament. La Gradinata Nord no va parar d'animar durant tot el partit, però clar, vist el resultat, és normal que després la gent perdi la paciència. Cal citar també, la solidaritat de l'afició genoana amb la de l'Athletic de Bilbao, al posar dues pancartes en honor a Iñigo Cabacas, l'aficionat assassinat per la policia al disparar una pilota de goma, contra els aficionats del Bilbao que celebraven la victòria del seu equip, la setmana passada: "Goian bego Inigo Erzantza hiltzaile” i “Riposa in pace Inigo.Polizia assassina”. 
Tornant a l'equip, ara més que somiar amb la salvació, tot és un malson.