UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dissabte, 7 d’abril del 2012

Directes a la B...

Novara 1 - Genoa 1

Novara(5-3-2): Fontana; Morganella, Lisuzzo, Centurioni, Garcia, Gemiti; Porcari, Pesce, Rigoni; Jeda, Caracciolo.

Genoa (4-2-3-1): Frey; Mesto, Granqvist, Kaladze, Moretti; Veloso, Biondini; Rossi, Palacio, Sculli; Gilardino


Primer partit de Malesani, II part, i primera ocasió perduda. El partit havia començat molt bé. Al minut 6, centrada de Moreti, pilota que engalta Palacio, rebota a Marco Rossi, i entra dins la xarxa, tot fent el primer gol pels rossoblù. Semblava que el Genoa sortiria amb els tres punts, però mica en mica, s'ha anat tancant en defensa i el Novara s'ha vist amb moltes possibilitats d'empatar. Durant els primers 45 minuts, el Genoa va tenir alguna que altra ocasió, però l'actitud dels jugadors no era pas la desitjada. Després del primer gol, les millors ocasions pels locals. El Novara a mida que anava passant els minuts, s'anava tornant cada vegada més perillós, però per sort el Genoa, de moment, s'anava defensant bé.
A la segona part, el mateix que a la primera. El Genoa lluny de sortir a l'atac i buscar el segon gol, s'anava quedant enredera i tancant-se i el Novara s'acostava amb un perill de manera progressiva. Al minut 8, Jankovic va substituir a Sculli, i 15 minuts més tard, al 23, el Genoa encaixava el gol de l'empat, que feia estona que es mereixia. Un xut de Gemiti, era rebutjat per Frey, però aprofitat per Mascara que des de fora de l'àrea rematava de manera imparable. Empat a 1, i els tifosi rossoblù a resar per no encaixar el segon, tal com anaven les coses.
Palacio va tenir un parell d'ocasions i Frey va salvar també al Genoa, com sempre. Quan faltava un minut, l'ex del Genoa, Caracciolo, era expulsat i el Novara jugava els darrers minuts amb 10. Semblava que hi havia temps per l'esperança, però els rossoblù no van saber aprofitar les ocasions i novament es va deixar escapar la victòria.
Amb aquest empat, el Genoa fa 10 partits que no guanya, i el pitjor de tot, és que les combinacions d'altres resultats, han situat el grifone, a tant sols, 4 punts del descens, 4!
Ni amb Malesani, l'equip ha recuperat el bon joc i les bones idees. Tot ha canviat, perquè res no canviï. Potser el que falla no és l'entrenador...
Després del partit, els jugadors s'han adreçat als aficionats que s'havien desplaçat massivament, per demanar disculpes, però la grada rossoblù era tot un sol cor: "Fuori gli attributi!!!. L'equip de Malesani va acabar sent increpat per l'afició rossoblu, desplaçada al Silvio Piola i que va acabar demanant als jugadors que s'acostessin a la seva zona per recriminar i exposar els seus pensaments.
Falten 7 partits, 21 punts, estem a 4 de la B, i a 13 d'Europa. Tot és possible...Dai Genoa dai!!