Desastre absolut!

Genoa 1 - Siena 4

Genoa: Frey, Alhassan, Bovo, Granqvist, Mesto; Palacio, Kucka, Biondini, Rossi, Sculli, Gilardino. (Lupatelli, Kaladze, Carvalho, Veloso, Jankovic, Jorquera, Ze Eduardo).

Siena: Brkic Vitiello, Terzi, Rossettini, Del Grosso Giorgi, Vergassola, Gazzi, Grossi, Destro, Brienza. (Farelli, Pesoli, Bolzoni, D’Agostino, Mannini, Pablo Gonzalez, Bogdani).

Abans del partit, minut de silenci per Morosini, jugador del Livorno mort la setmana passada. Tot el Ferraris amb l'esperança d'una victòria per sortir del pou i allunyar-se del descens. El Genoa va començar el partit de manera esperançadora. Va anar a per totes i a l'atac. Al priMmer minut ja va aconseguir el primer corner a favor. Palacio, Sculli i Kucka van tenir bones ocasions. Però al minut 16 va començar el desastre. Falta fora de l'àrea a favor del Siena. Des de l'angle dret de l'àrea, xuta Brienza, desvia Gilardino i Frey estàtic no pot fer res. 0-1. El Ferraris anima ja que fins ara, l'equip estava jugant bé, i no mereixia aquest gol. Però dos minuts més tard, una falta centrada dins l'àrea petita es rematada per Destro amb el cap i fa el segon. 0-2. Minut 19 i les coses estaven molt complicades. El Genoa va intentar anar endavant, començar de nou, refer el partit. Alhassan que avui debutava amb el primer equip, era substituït al minut 28 per Jorquera. Però vuit minuts després, tot i alguna bona ocasió local, Brienza fa el tercer gol pel Siena. El Ferraris explota...la protesta i els xiulets i els insults son generalitzats. Algun jugador comença a encarar-se amb la grada. Els ànims i la situació no és la millor per remontar el partit. Els minuts passen i finalitza la segona part.
A la represa, al minut 3, l'estocada definitiva, Giorgi fa el quart gol. A partir de llavors, explota la ràbia dels tifosi. Però tot s'ha torçat definitivament quan Malesani ha tret a un defensa, Kaladze, per un davanter, Sculli, tot i perdre per 0 a 4.
Llavors els seguidors més radicals han aturat el partit i les protestes s'han allargat durant 40 minuts. (veure l'enllaç: http://grifonibarcelona.blogspot.com.es/2012/04/els-aficionats-ultres-del-genoa.html)
Finalment s'ha reprès el joc, però ja no ha importat el partit. Els jugadors jugaven sense força i desganats. Al minut 34, el visitant De Grosso s'ha fet un gol en pròpia porta. Ningú l'ha celebrat. Deu minuts més tard, final del partit.
El Genoa tant sols a 1 punt del descens i amb una crisi institucional i esportiva més important dels últims anys. Es podrà caure encara més baix?