UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 22 de gener del 2012

Una altra dura derrota...

Palermo 5 - Genoa 2

Palermo (4-3-1-2): Viviano, Munoz, Silvestre, Mantovani, Balzaretti, Migliaccio, Donati, Barreto, Ilicic (Bertolo), Miccoli (Della Rocca), Budan (Pinilla). (Benussi, Cetto, Aguirregaray, Della Rocca, Bertolo, Vazquez, Pinilla).

Genoa (4-2-3-1): Frey, Sampirisi (Kucka), Granqvist, Moretti, Mesto, Seymour (Jorquera), Biondini, Jankovic, Palacio, Sculli, Gilardino. (Lupatelli, Meucci, Kucka, Jorquera, Birsa, Pratto, Zé Eduardo).

De l'esperança a la gran desfeta. El Genoa va començar ben situat i guanyant amb gran jugada col·lectiva que va tancar l'argentí Rodrigo Palacio, al minut 13. Mesto va córrer bé per l'esquerra, Jankovic va habilitar a Gilardino dins l'àrea i el davanter, generosament, en lloc de rematar va assistir a Palacio que va empenyer la pilota dins la xarxa. Portaven menys d'un quart d'hora i el Grifone havia donat bones sensacions. Però Igor Budan va empatar de cap, al 26, després d'una bona centrada i un error defensiu. A partir de l'empat, el Palermo va dominar el partit, sobretot gràcies a una defensa rossoblù molt despistada i poc concentrada. El Palermo va anar construint jugades de gol, una darrera l'altra, que Frey va anar evitant. Però clar, la insistència local, va tenir el seu premi. Matías Silvestre va donar l'avantatge als rosaneri també amb un jugadada de joc aeri al 37 i Andrea Mantovani va augmentar el resultat local amb xut de esquerra a tres minuts del final del primer temps, després que la pilota es passeges davant de tres defensors del Genoa que van badar de manera estrepitosa. En un quart d'hora terrible, el Palermo havia marcat tres gols, donava la volta al marcador i deixava un partit pràcticament sentenciat.

A la segona part Kucka va substituir Sampirisi. El Genoa va començar jugant bé i atacant. Palacio va posar la inquietud als locals amb un gol de penal al minut 59, després de rebre una falta dins a l'àrea. Faltava mitja hora i la remuntada podia ser possible. Però enlloc d'anar a buscar l'empat, el Genoa es va tornar a dormir, sobretot la defensa, i així, en deu minuts, Fabrizio Miccoli (75'), que en l'un contra un va superar Frey i Giulio Migliaccio (84'), novament de cap, van liquidar el partit, golejant d'una manera vergonyosa al Grifone. En el descompte final, va marcar Bosko Jankovic (89), un gol només per a l'estadística i per maquillar una mica el resultat.

El Palermo venia d'una ratxa negativa de dos empats i quatre derrotes. El Genoa venia esperonat pel canvi d'entrenador i la gran victòria sobre Udinese, però el Grifone, ens va tornar a servir una de les seves especialitats, després d'una calenta, una de freda, després d'una gran victòria treballada, una dura derrota humiliant. Marino vada a bordo, cazzo!!