1/8 Final Coppa Italia
Inter 2 - Genoa 1

Inter: Castellazzi; Maicon, Cordoba, Ranocchia, Zanetti; Faraoni, Poli (Nagatomo), Cambiasso, Obi; Sneijder; Castaignos. (Orlandoni, Lucio, Nagatomo, Thiago Motta, Alvarez, Milito, Zarate)

Genoa: Lupatelli; Sampirisi, Granqvist, Moretti, Rossi (Constant (Marchiori)); Birsa, Seymour, Kucka; Jorquera; Pratto, Zé Eduardo (Sculli). (Scarpi, Marchiori, Mesto, Biondini, Constant, Sculli, Jankovic)

Es va tornar a repetir el guió de l'any passat. El Genoa elimnat per l'Inter. L'equip neroazzurro va tenir molta més ambició al llarg del partit i semblava que estava molt més interessat en continuar en la competició, que no pas els rossoblù. Novetats del Genoa: Lupatelli a la porteria, debut del juvenil Sampirisi, tornada de Ze Eduardo de titular i a la banqueta el nou fitxatge Beppe Sculli. Tot i així, el Grifone també va patir baixes importants, com Frey, Gilardiono, Palacio, Veloso, Biondini, Sculli, Jankovic...

El partit ja va començar amb un gerro d'aigua freda. En el minut 8, Maicon va avançar els locals. Calia remuntar, però durant molts minuts, el Genoa no semblava concentrat en aquesta tasca. Al cap de pocs minuts, un nou infortuni. Al minut 22 Marco Rossi es va lesionar i va haver de ser substituït per Constant. Una baixa important per la defensa. A la represa, el Genoa potser anava mentalitzat amb la remuntada, però novament, un gol molt matiner va desfer totes les esperances...Al minut 50 Poli situava el 2 a 0 pels locals. Els rossoblù semblaven tocats i enfonsants. Van anar passant els minuts i semblava que els dos equips es conformaven amb el marcador. Destacar que al 68, Sculli va substituïr a Zé Eduardo i va tornar a debutar amb la samarreta rossoblù. I quan l'àrbitre va donar els minuts afegits del temps reglamentari, Birsa va marcar el definitiu 2 a 1. No hi havia temps més més, i si hi hagués hagut, segurament el Genoa no hagués fet res més. Falta molta voluntat. Una llàstima!