Trista realitat

Cagliari 3 - Genoa 0

Cagliari: Agazzi, Pisano, Canini, Astori, Agostini, Naingollan (Ariaudo), Ekdal (Biondini), Dessena, Cossu, Larrivey, Ibarbo (El Kabir). (Avramov, Gozzi, Ariaudo, Biondini, El Kabir, Thiago Ribeiro, Ceppellini).

Genoa: Frey, Mesto, Granqvist, Dainelli, Moretti, Constant (Antonelli), Seymour, Kucka (Jorquera), Rossi, Gilardino, Jankovic (Merkel). (Lupatelli, Pratto, Ze Eduardo, Jorquera, Antonelli, Sampirisi, Merkel)

Després de la derrota estrepitosa davant del Napoli per 6 a 1, Preziosi va prendre nota de la situació i acomiadar a Malesani ràpidament per contractar Marino. Amb pocs dies de diferència el nou tècnic havia de preparar, conèixer i consciència els seus nous jugadors...però de moment no se n'ha sortit.

Però també era el debut d'Alberto Gilardino, la nova esperança rossoblù a la davantera, però el que va ser el millor jugador del campionat italià l'any 2005, pràcticament va passar desapercebut en el seu debut.

Durant els primers minuts de partit, el Genoa directament no va existir, jugadors com Kucka o Constant no van acabar d'entrar en el partit, fins al punt que al minut 34 i ja amb el marcador en contra, Marino va treure a Kucka per posar a Jorquera, l'únic jugador a destacar positivament juntament amb Frey.
El primer gol va arribar abans del primer quart d'hora, per un penal mal xiulat, que Larrivey va marcar pels locals.
Amb un gol en contra, els jugadors del Genoa, van continuar despistats i jugant molt malament.

Quan va arrencar el segon temps, el Genoa va mostrar una altra actitud. De la mà de Jorquera es van crear situacions i es va començar a ficar el Cagliari en el seu camp... Era el millor moment dels Grifoni per empatar, però al minut 56, després d'un córner mal enviat per Constant, va venir un contraatac assassí d'Ibarbo que es va plantar sol davant Frey i va posar el 2 a 0.

Deu minuts més tard, Moretti és expulsat per una mala decisió de l'àrbitre. Amb 10 jugadors i amb dos gols en contra, poca cosa més es podia fer. I enmig de l'enfonsament, per acabar-ho d'adobar, un quart d'hora abans d'acabar el partit, Granqvist, es feia un autogol, fent el definitiu 3 a 0.

El Cagliari a casa seva, només havia fet tres gols en tot el campionat. I contra el Genoa ha fet la mateixa quantitat de gols. Aquesta dada ho diu tot, del que és el Genoa actualment: un desastre!

Però com sempre, l'esperança és l'últim que es perd, i nosaltres confiem en aquest equip! Forza Genoa!