Andujar, Alvarez, Bellusci, Legrottaglie, Marchese, Bigianti, Lodi, Almiron, Barrientos, Bergessio, Gomez. A disp. Frison, Terracciano, Spolli, Rolin, Capuano, Izco, Salifu, Sciacca, Ricchiuti, Castro, Morimoto, Doukara. All. Maran.

Genoa
Frey, Sampirisi, Canini, Granqvist, Antonelli, Kucka, Seymour, Tozser, Vargas, Immobile, Jankovic. A disp Tsorvas, Stillo, Antonelli, Moretti, Bovo, Anselmo, Merkel, Bertolacci, Piscitella, Borriello, Jorquera. All. De Canio

Arbitro: Giannocaro di Lecce

Segon partit i primera derrota, però les sensacions són bones.
Després d'un inici amb domini local, el Genoa va començar a buscar espais, va córrer molt, va posar personalitat i mica en mica va anant guanyant terreny. Així una gran correguda del Loco Vargas que aconsegueix enviar el centre, la pilota passa tota l'àrea, que arriba fins Immobile que posa una assistència perfecta per Kucka que només ha d'enviar la pilota al fons. 0 a 1 pel Genoa. Amb aquest resultat i amb els dos equips molt igualats, es va anar al descans.

A la segona part, De Canio va fer entrar Jorquera per Seymour, en un canvi que a primera vista va ser arriscat, però Jankovic i Vargas van començar a jugar més retardats per aguantar l'escomesa del local que anava buscant l'empat. El Genoa no es conformava amb un gol i anava a buscar el segon.  I quan millor estàvem, amb un Catània molt nerviós, Bergessio va posar l'empat als 66. I sense temps de reaccionar, dos minuts després, després d'un córner del local, Bergessio tornava a marcar en una errada defensiva.

El Genoa ara amb el marcador advers, no es va arronsar i va sortir a buscar l'empat, i finalment ho va aconseguir gràcies a d'un gran xut de Jankovic als 82'. Com sempre les canonades de Bosko son terribles. Però l'alegria va durar poc pel Grifone. Dos minuts més tard, el Catania fa el tercer, amb una falta llançada per Lodi, imparable per Frey. 3 a 2. Quedaven 4 minuts més el temps afegit i el Genoa va anar desesperat a salvar el partit i a buscar el punt de l'honor. Es van tenir tres oportunitats claríssimes per empatar, una de Borriello que va treure de manera espectacular el porter del Catània, una altra de Jorquera on va aparèixer novament el porter per mantenir i l'última de Sampirisi, de cap , que es va estavellar al travesser quan el partit ja estava finalitzant.

Una llàstima realment, però el resultats no ens ha d'enganyar. Aquest és un equip amb molta personalitat i coratge, tot i que si  els jugadors deixant de concentrar-se, arriben les errades i arriben els gols.

El que és important d'analitzar és la consolidació d'un equip. No pot ser que comencis la pre-temporada al juliol, i en només dos mesos, marxin 10 jugadors i n'arribin 10 més. Així no es pot consolidar un projecte, ni es pot fer res. Preziosi, la societat i els tifosi (bé, aquests ja ho han fet), haurien de reflexionar si el que és vol és fer del Genoa un projecte campió o un negoci pel president.