UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 16 de setembre del 2012

Ens derrota la Juventus...


Genoa (4-3-3): Frey; Sampirisi (34’ st Ferronetti), Bovo (22’ st Granqvist), Canini, Antonelli (37’ st Melazzi); Kucka, Seymour, Bertolacci; Jankovic, Borriello, Immobile.
In panchina: Tzorvas, Stillo, Merkel, Piscitella, Jorquera, Moretti, Tozser, Anselmo.
All. De Canio.

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres (31’ st Lichtsteiner), Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie (10’ st Asamoah); Giovinco, Matri (10’ st Vucinic).
In panchina: Storari, Rubinho, Lucio, Pogba, Bendtner, Vidal, Quagliarella, Isla, Marrone.
All. Carrera (Conte squalificato).

Arbitro: Rocchi di Firenze.

Molt bona primera part, molt desastre la segona...

Partit calent a nivell de grada, ja que Preziosi hores abans del partit, anuncia que no seurà a la Llotja per culpa de la sanció de sis mesos, imposada pel cas "Venezia", de fa 8 anys. Tot i així, el Genoa ha substituït el seu president per un retallable a mida natural.
A més, a més, la nova llei de pancartes s'ha estrenat al Ferraris, i la policia ha confiscat alguna pancarta contra la Federació Italiana.
Pel que fa al partit, l'equip més antic d'Itàlia contra l'equip amb més títols. Guanyar a l'estadi Ferraris de Gènova li ha costat molt a la Vechia Signora, ja que va començar marcant Immobile pel Grifone en el minut 18 i fins el 60 del segon temps el Juventus no es va despertar.
El Gènoa va desplegar un joc ràpid i durant tot el primer temps la Juventus va jugar confusa, retreta, mentre els genovesos corrien a mil per hora, arribant a la porta de Buffon i a punt van estar de marcar dos gols més, si no arriben a fallar Borriello i Bertolacci .
En el segon temps, la Vecchia Signora es va despertar, gràcies a un gol de Giaccherini, en el minut 60 tot just quan el Genoa acaba de fallar dos gols cantats.
Amb l'empat, la Juventus, ha desplegat a partir d'aquest moment un joc més incisiu i en el minut 78 el montenegrí Mirko Vucinic marcava el segon gol, de penal. Al minut 84, el ghanès Kwadwo Asamoah va marcar el tercer gol, rematant definitivament el Genoa... Cal dir que els visitants han sortit molt més concentrats a la segona part, i han volgut resoldre i remontar el partit, cosa que li ha faltat convicció guanyadora al Genoa, que ha jugat molt més conservador i despistat en alguns moments. Si falles ocasions clares de gol, el rival aprofitarà les seves i et guanyarà. Una màxima del futbol, que avui s'ha vist al Ferraris.
Cal dir que els tifosi han acabat contents amb el joc i el sacrifici dels seus jugadors, acomiadant l'equip amb “Vi vogliamo così”.