UFFICIALE GENOA CLUB

dijous, 22 de setembre del 2011

Som líders!

Genoa 3 - Catania 0
El Genoa es situa líder del campionat italià després de guanyar al Catània per 3 a 0 i aprofitar la caràmbola de resultats.
Moments abans del partit, la Gradinata Nord, plena a vessar, tot un clam: "Il Genoa non si fischia, si tifa".
En un inici de joc espectacular, Rodrigo Palacio va aprofita una ràfega de cinc minuts en el primer temps i va marcar dos gols. Al 29 va aprofitar un rebot dins l'àrea, va eludir el porter i va marcar el 1-0. Als 34, ho va tenir més fàcil. Després d'un gran passi de Caracciolo, el porter va aturar la pilota, però el rebot va anar endavant i un defensor del  Catania va frenar la pilota en la línia quan ja era gol i la pilota va quedar servida l'argentí per fer el 2-0. Ja en la segona part, una centrada de pilota de Palacio, es aprofitada per Constant, que amb una bona rematada de cap, l'envia al fons de la xarxa. Marassi esclata d'alegria. Del partit també hem de destacar Cristobal Jorquera que gràcies al seu bon joc, va contribuir a la victòria genoana.