UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dilluns, 12 de setembre del 2011

Primer partit, primera decepció

Genoa 2 - Atalanta 2
Primer partit i primera decepció. El partit va començar del joc de manera surrealista. La Gradinaa Nord, d'esquena a la gespa i muda per protestar contra la vaga dels jugadors que havien fet la setmana passada. Un inusual silenci trencat tan sols cinc minuts quan Veloso recull la pilota, passada de Palacio i l'envia al fons de la xarxa.
L'avantatge pel Grifoni però va durar poc menys de dos minuts. L'Atalanta, en una jugada de Moralez fa l'empat. Els dos equips van anar dominant a estones, fins que els visitants, novament amb Moralez, s'avançava en el marcador, a dos minuts de la mitja part.
A la segona part el Genoa va tornar més convençut de la "vella" i va haver-hi molt cor, i moltes ocasions pels rossoblu. Al minut 8, Mesto va empatar el partit. Malgrat l'empenta i les ganes, el Genoa no va poder fer cap més gol, i va haver de defensar el resultat.
Pel que fa a la Gradinata Nord, “Noi cassa integrati voi ricchi sfondati” i “Noi per questa maglia giocheremmo anche gratis. Mercenari” Pancartes eloqüents que els tifosi del Gènoa en el dia per al debut a casa a la Lliga va expressar la seva decepció per la vaga dels jugadors fa dues setmanes, com hem comentat abans. A l'entrada dels jugadors al terreny de joc, la Gradinata Nord va donar l'esquena i va romandre en silenci durant 10 minuts. A més, cap bandera ni pancarta. Només una, on s'hi podia llegia, "Ci voltiamo di spalle perchè ci avete rotto le palle. Vergogna, indegni". Després de la protesta, al llarg de la resta del partit, l'afició grifoini va animar de manera impecable, com sempre.