UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 13 de març del 2011

Victòria!

Per fí un triomf rossoblu!! En una jornada on es festejava els 150 anys de la unitat italiana i sonava l’himne d’Italia en tots els camps de futbol, el Genoa tenia al davant un partit vital per poder fer un salt en la classificació.
Abans del partit, els tifosi grifoni han recordat a Yara Gambirasio, una nena de 13 anys, desapareguda el 26 de novembre del 2010 d’un petit poble anomenat Brembate Sopra (Bergamo), i que va mobilitzar tot el país en la seva recerca, fins que a finals de febrer, es va trobar el seu cadàver.
També la Gradinata Nord ha homenatjat a Emma Massa, la “nona Emma” històrica tifosi Grifoni i històrica partisana que fa uns dies va morir als 90 anys. Es va fer una ofrena floral a l'estadi
I parlant del partit, tornava Floro Flores després de complir la seva sanció. En un terreny de joc en males condicions a causa de la pluja, la primera part pel Genoa ha estat de molta voluntat i poca efectivitat. Durant els primers minuts Palazzio, Floro Flores i Kucka van intentar, sense sort, batre la porteria del Palerm, mentre en la seva porteria, Eduardo aturava amb seguretat els pocs xuts del Palerm, tot i que tampoc portaven molt perill.
La segona part començava igual que la primera. Un joc equilibrat tot i que cada vegada semblava que el Palermo s’acostava amb més facilitat. Però al minut 76 el Genoa veia la tant desitjada porta. En un atac rossoblu la defensa del Palerm es queda estàtica esperant que l’arbitre xiulés unes mans de Marco Rossi i un possible fora de joc de Palazzio. Floro Flores més viu que ningú, aprofita el rebot del porter i marca el primer i únic gol del partit i el seu tercer amb el Genoa.
En els darrers 10 minuts el Palermo va atacar amb insistència, però tant Eduardo com la defensa genovesa van estar molt ben posicionats. Mauro Boseli va tornar a jugar els darrers minuts substituint a Floro Flores. Al final del partit els jugadors van festejar la victòria amb el públic. El Genoa continua 12è amb 38 punts, a 24 punts del líder i a 7 per davant de la Sampdoria. Es van augmentant les escasses esperances de jugar a Europa la temporada que ve, estem a 11 punts.