UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

divendres, 18 de març del 2011

Coneguem els jugadors: Floro Flores

Antonio Floro Flores va néixer el 18 de juny de 1983 a Nàpols. Va debutar professionalment en les files del Napoli com a davanter. Va fer el seu debut en la Sèrie A el 28 de gener de 2001 contra la Roma amb tant sols 17 anys. L’any 2004 es cedit durant sis mesos a la Sampdoria de la Sèrie A. La temporada 2004/05 Floro Flores va ser transferit al Perugia jugant a la Sèrie B i, malgrat les lesions, va marcar 8 gols i va estar a punt de pujar a la categoria d’or. L’estiu del 2005 va fitxar per quatre temporades per l’Arezzo, un equip de la Toscana, que jugava també a la Sèrie B. En els dos primers anys va ser premiat amb el “Cavallino d'Oro”, prestigiós premi aretino que es concedeix al millor jugador de l’any. La seva segona temporada, l’Arezzo va ser desqualificat a la sèrie C-1, a causa de l’anomenat “scandalo Calciopoli”, i Floro Flores va deixer l’equip amaranto i la temporada 2006/07 va fitxar per l’Udinense per tornar a jugar a la Sèrie A. Va participar en 37 partits, marcant 4 gols. En la seva segona temporada en l’equip blanc-i-negre va debutar a la Copa de la UEFA i va jugar un total de 42 partits, fent 7 gols a la lliga i gol en la UEFA. En el seu tercer any va jugar 32 partits i va marcar 9 gols.
A principis de l’any 2011 va sonar el Saragossa i la Juventus com a possibles destinacions, però finalment el Genoa va aconseguir la seva cessió amb una opció de compra a finals de la temporada. Va debutar contra el Chievo, el 23 de gener, i el seu primer gol rossoblu el va fer contra el Milan AC, el 6 de febrer 
Entre els anys 2000 i 2005 ha jugat diversos partits en els equips inferiors de la selecció italiana, des de la sub-17 a la sub-21.