UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 20 de març del 2011

Un punt és un punt

Ja d’entrada les lesions van fer que el Genoa no pogués alinear a Kucka, Destro i Kaladze El tècnic va començar situant al mig del camp una parella inusual Veloso - Milanetto que no van poder demostrar res, ja que tant sols amb 8 minuts de joc, Veloso es va lesionar i va ser substituït per Rafinha. Les lesions tornaven a condicionar l’alineació.
El partit va tenir un començament enèrgic, però mica en mica el joc es va alentir i el Bolonya semblava patir més. El Genoa va començar amb un gran ritme, els genoans van jugar molt bé i van crear una bona quantitat d’oportunitats de gol, dos amb rematades des de fora i altres tantes posant en bona posició a Floro Flores, que no va saber aprofitar-les com cal. Els locals no havien demostrat res, fins que al minut 27, el Bolonya fa el primer gol, després d’un control amb la mà de Di Vaio. Control irregular, però gol vàlid, segon l’àrbitre.
Malgrat l'avantatge local, el matx no va canviar i va ser el Genoa el que va seguir fent la feina d’atacar i sumant les millors oportunitats, fins que va anotar l'empat Dainelli. L’esforç va tenir premi. El defensa va connectar de cap una centrada de Milanetto en una jugada de pilota parada, el porter va rebutjar el primer remat, però res va poder en el segon. Així doncs, a dos minuts del descans, Dainelli empatava el partit i s’estrenava com a golejador per primera vegada amb els grifoni.
Els primers deu minuts de la segona part, va ser un assetjament per part del Bolonya sobre l’àrea del Gènova, tractant una i altra vegada de marcar, però els homes de Ballardini van ser un mur davant d’Eduardo. El guió havia canviat respecte la primera part, ara era el Bolonya qui atacava i el Genoa qui es defensava.

Un empat que podia haver estat alguna cosa més, tot i que el Bolonya porta una temporada molt bona de local. Tot i així, un punt, en que ens permet avançar un lloc a la classificació. La caça de l’Europe League continua...