GENOA 1 - sampdoria 1

Genoa:
Frey, Granqvits, Portanova, Manfredini, Pisano, Kucka, Matuzalem, Moretti, Antonelli, Borriello, Immobile. (Tzirvas, Donnaruma, Vargas, Olivara, Jankovic, Rigoni, Jorquera, Cassani,Tozser, Nadarevic, Floro Flores, Bertolacci)

sampdoria: Romero, Gastaldello, Palombo, Costa, De Silvestri, Poli, Krsticic, Obiang, Estigarribia, Eder, Icardi. (Da Costa, Berni, Renan, Maresca, Munari, Sansone, Castellini, Mustafi, Maxi Lopez, Sansone, Berardi, Poulsen, Rossini).

El grifone en zona de descens, des de la jornada anterior, el Siena havia guanyat el seu partit, hores abans, el Palermo havia empatat i l’únic resultat possible pel Genoa la victòria, per sortir del pou del descens. Però els jugadors rossoblù van sortir molt nerviosos i confosos.
Tot i començar igualat, la Sampdòria va dominar el partit progressivament. Al minut 27, una falta directa contra el Genoa, es xutada rasa per Eder, tot saltant la barrera, mentre Frey mira literalment com entra la pilota a la xarxa. 0-1 i els nervis encara van augmentar. Els minuts anaven passant i l'àrbitre davant qualsevol mínim frec entre els jugadors, aturava el partit i els jugadors seguien discutint i barallant-se. La primera part va acabar amb un Genoa desconcertat sense cap bona oportunitat de gol.
La segona part va començar amb la mateixa temàtica. Es parava el partit a cada estona i l’àrbitre ensenyant targes grogues a tort i a dret, enmig de les discussions dels jugadors. La Sampdoria, enlloc d’atacar, es va replegar. Amb Vargas i Floro Flores sobre el terreny de joc, es va assetjar la porteria rival.  Al minut 33 una doble groga per Costa de la Sampdoria i el Genoa jugant 11 contra 10. El Ferraris és una olla a pressió genoana. Dos minuts després, des d’una distància de 30 metres, Matuzalem fa un centre, però la pilota entra per l’angle de la porteria i gooool! Esclata la Nord!! Tothom esperava el segon gol, però la Sampdoria es va defensar bé, va tallar molt el joc amb faltes i baralles, cosa que va desequilibrar la tàctica del Grifone, que poca cosa va poder fer en els darrers vint minuts. Lamentablement el partit va acabar en un empat que ens deixa amb gust amarg i en zona de descens a la Sèrie B.
Després del partit es va produir alguna baralla entre aficionats del Genoa i de la la Sampdoria a causa del robatori d'una pancarta portada per un grup d'aficionats eslovacs que animaven a Kucka. Un genoano va patir ferides i un tifosi blucerchiato va ser detingut.