UFFICIALE GENOA CLUB

dilluns, 28 de febrer del 2011

Una de freda...

Després de dues grans victòries consecutives, ara una de freda...Derrota davant un Catània entrenat per Diego "Cholo" Simeone i amb 8 argentins en l'equip titular, entre ells, l'ex-barcelonista Maxi López, que va fer el gol de l'empat a l'inici dela segona part, després que Floro Flores avancés els grifonis. El golejador va ser expulsat quan ja havia estat substituït per protestar al quart àrbitre. En la tangana l'arbitre amb la situació descontrolada també va expulsar Balardini, deixant els rossoblú sense tècnic. Aquest fet va condicionar el partit, ja que anteriorment Criscito també havia estat expulsat. I per acabar-ho de rematar, el Genoa amb 9 homes i a 15m del final, perdent 2-1, va fallar un penal xutat per Veloso...
Un partit per oblidar...o millor per recordar i aprendre dels errors.