UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dilluns, 21 de febrer del 2011

coneguem el jugadors: Eduardo Carvalho

Eduardo dos Reis Carvalho, més conegut com Eduardo Carvalho, va néixer el 19 de setembre de 1982 a Mirandela, Portugal. Juga de porter. Es va formar en el Sporting Clube de Braga, club que el va cedir la temporada 2006/07 al SC Beira-Mar, debutant a la primera divisió portuguesa. La temporada següent, Eduardo va ser cedit també, aquesta vegada a Vitória de Setúbal, equip amb el que va guanyar la Taça da Liga, tot tenint un protagonisme molt important.
Eduardo va tornar a l'Sporting Braga la temporada 2008-09, jugant en tots els partits de lliga, i debutant a la UEFA CUP.
Eduardo Carvalho va ser convocat per la selecció portuguesa per jugar els partits de classificació pel Mundial de Sud-Àfrica. Després de dos partits com a suplent, va debutar amb la samarreta lusa, el 11 de febrer de 2009, en un partit contra Finlàndia.
Durant el Mundial de Sud-Àfrica va ser la màxima figura del seu equip rebent tan sols un gol en els quatre partits que va disputar. Gràcies a això i a la seva constància en l'Sporting de Braga, on van quedar segons en la lliga, Eduardo va rebre moltes ofertes, però es va decidir pel Genoa.
En el mes de juliol de 2010 l'Sporting de Braga, anunciava que havia rebut 4,5 milions d'euros per part del Genoa, pel seu porter, mentre que retenia un 25% de la seva llicència.
Eduardo arribava a la porteria grifoni per ocupar el lloc deixat per Marco Amelia, fitxat pel AC Milan.
Eduardo Carvalho destaca pels seus reflexos i la seva bona col·locació.