UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dilluns, 21 de gener del 2013

Destituït Delneri, arriba Ballardini


Després de la dura derrota a casa contra el Catania, Preziosi ha decidit cessar a Luigi Delneri com entrenador del Genoa. El balanç de Delneri com entrenador grifone ha estat molt, molt, molt pobre. 13 partits de lliga,  9 derrotes (els 5 primers partits, 5 derrotes consecutives, una d'elles, contra la Sampdoria), 2 victòries i 2 empats. I ha deixat l'equip en 17ª posició, en zones de descens a la Sèrie B, i a 4 punts de la salvació. 

Delneri va substituir a Gigi De Canio, el 26 d'octubre, quan aquest va fer 8 partits, amb 2 victòries, 3 derrotes, i 3 empats, sent 9ens a la classificació (i eliminats de la Copa Itàlia en el primer partit amb un equip de la B). 

El nou entrenador del Genoa, és un vell conegut de l'afició: Davide Ballardini. El tècnic ja va entrenar al Genoa, la temporada 2010/11, quan va substituir a Gasperini, a principis de novembre de 2010. Aquell any, Ballardini va deixar el Genoa en 10ena posició. A més a més, va guanyar els dos derbis contra la Sampdoria. (0-1 i 3-1). 

Al final de temporada, desavinences tècniques i pressupostàries de contracte entre Ballardini i Preziosi van fer, que el president grifone, no renovés el contracte a Ballardini. Esperem que ara, el matrimoni duri molt més que final de temporada i sobretot que sigui molt reeixit i ple d’èxits!