UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 19 d’agost del 2012

Eliminats de la Coppa Italia


Genoa 1 (2) - Verona 1 (5)

GENOA (4-3-3): Frey, Mesto, Tomovic, Canini, Antonelli; Biondini, Merkel, Seymour; Jankovic, Gilardino, Rossi. A disposizione: Zima, Granqvist, Immobile, Jorquera, Moretti, Tozser, Bertolacci. Allenatore: De Canio.
VERONA (4-3-3): Rafael, Crespo, Moras, Maietta, Albertazzi; Bacinovic, Frello, Martinho; Gomez, Bjelanovic, Grossi. A disposizione: Nicolas, Laner, Ceccarelli, Rivas, Halllfredsson, Abbate, Verdun. Allenatore: Mandorlini.


Primer partit oficial de la temporada i primera derrota. 
El Genoa jugava la tercera eliminatòria de la Copa Itàlia (s'havia classificat directament i es jugava a un sol partit) contra l'Hellas Verona, un equip de la Sèrie B.
El partit ja tenia el seu propi simbolisme a nivell de la tifoseria. Era el primer partit dels rossoblú a Marassi després del caos que va esclatar en el Genoa-Siena el 22 d'abril, i la sèrie de partits que l'estadi va ser clausurat i també era el primer després del que va passar el 10 de juny  quan un grup d'ultres genoans ferien a Molassana, alguns fans de la Sampdoria que celebraven l'ascens. Per tot això més d'un centenar de tifosi estaven sancionats sense poder entrar a l'estadi, i els principals grups de la Gradinata Nord, havien declarat que animar més a l'equip en senyal de protesta per la repressió que deien que estaven patint. Per això avui no hi havia cap pancarta a la Nord.
A més, el projecte d'enguany de Preziosi, ja havia fet aigües només començar, ja que tant sols un mes de fitxar el nou director tècnic, Pietro Lo Monaco, aquest era acomiadat. I per acabar-ho d'adobar, els millors jugadors s'han venut i els fitxatges sembla que han estat una tombola. 
El partit havia de ser un pur tràmit, i així ho semblava, veient els primers minuts: el Genoa dominant tot el partit i amb clares ocasions de gol. Al minut 32, Jankovic avançava el Grifoni amb un potent xut ras que transformava en gol una falta al límit de l'àrea. La segona part se les prometia feliçment, però el Verona no ha estat disposat a ser un simple convidat, i ha lluitat sense donar-se per vençut. Al minut 65, empatava amb un gol de cap de Bjelanovic (ex-jugador del Genoa  entre 2003/05). El temps ha anat passat i se li ha tirat a sobre del Genoa, que no ha disposat de més minuts per empatar. A la pròrroga, i desprès als penals.
La triste frase de la loteria dels penals, ha portat mala sort pels rossoblù. Jankovic i Immobile han fallat els dos primers llançaments, i els jugadors del Verona els han transformat tots. Adeu a la Coppa.