Genoa (4-3-3): Frey, Mesto, Granqvist, Canini, Antonelli; Kucka, Seymour, Merkel; Jankovic, Immobile, Jorquera. (Tzorvas, Stillo, Tomovic, Moretti, Sampirisi, Tozser, Bertolacci, Zé Eduardo, Birsa, Rossi, Piscitella). De Canio

Cagliari (4-3-3): Agazzi, Pisano, Rossettini, Astori, Avelar; Dessena, Nainggolan, Ekdal; Larrivey, Pinilla, Cossu. (Avramov, Perico, Ariaudo, Eriksson, Thiago Ribeiro, Ibarbo, Nené). Ficcadenti

Arbitro: Rizzoli di Bologna

Primer partit i primera victòria. Comencem bé!
Abans del partit, i com els darrers del Genoa, a nivell de grada es preveia calent. Els grups de la Gradinata Nord, i les penyes vinculades a l'AGC (Associazione club genoani) havien anunciat que en protestat per la repressió que pateixen els tifosi, i contra la política de Preziosi, no portarien pancartes al Ferraris. Tot i així es va animar força a l'equip i els únics xiulets van ser contra el president. A nivell d'equip, hi havia molts dubtes de com es respondria després de ser eliminats de Copa pel Verona de la Serie B, però el Grifone ha sapigut aixecar-se i remontar el vol, i començar la lliga amb una esperançadora victòria. En el primer temps vam poder posar-nos en avantatge ràpid quan als 15 minuts li van cometre un clar penal a Jankovic que Jorquera no va poder transformar en gol a l'estavellar la rematada a la part posterior del pal. No obstant l'equip va seguir buscant el gol i vam tenir bones oportunitats, com per exemple un tir lliure de més de trenta metres de Jankovic que va sortir fregant el travesser, al minut 36, o un contraatac ferotge de Immobile que va disparar des del vèrtex de l'àrea i la pilota no va entrar per ben poc, un parell de minuts més tard. Ja en el segon temps, ràpidament ens vam posar en avantatge després que la defensa del Cagliari va cometre un greu error que primer intentar aprofitar Granqvist i la pilota va quedar sola després un rebuig providencial del porter visitant, però va aparèixer Merkel i amb la porta pràcticament buida va marcar l'1 a 0. El Ferraris esclatava d'alegria. El Cagliari, lluny de replegar-se va buscar l'empat, però el Genoa va aguantar bé l'envestida visitant, sobretot gràcies a les aturades de Frey. A falta de cinc minuts per al final, Immobile va rebre una pilota al mig del camp, es va acostar cap a la porteria perseguit per dos defensors i amb l'esquerra va clavar un xut creuat imparable, al límit de l'àrea, per sentenciar el partit. Tothom respirava content, tranquil i feliç.