UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 22 de maig del 2011

Fins la temporada que ve!

Amb una última jornada de la lliga sense cap motivació, els jugadors van jugar relaxats i sense la pressió que genera aconseguir una victòria que et permeti avançar cap als teus objectius.

Era un partit de comiat. Primer els 25.000 espectadors es van acomiadar de la Sampdoria...i també va haver-hi records per a l’entrenador Davide Ballardini i pel director tecnic Fabrizio Preziosi que avui tancaven la seva experiència rossoblu.

Sobre la gespa, un bon partit de futbol. Destacar el debut a la porteria del jove porter Mattia Perin, amb tant sols 18 anys. Al minut 5, Floro Flores avança els grifoni amb un gran gol del napolità, que deu minuts més tard, aconseguia el segon gràcies a una jugada de Palacio. Amb aquests dos gols, Antonio Floro Flores acaba la temporada sent el màxim golejador de l’equip amb deu gols.
Al minut 45, Rodrigo Palacio arrodonia el resultat amb una gran jugada personal, fent el seu novè gol aquesta temporada, i registrant la seva millor marca a la lliga italiana.
De la segona part, el relaxament va provocar dos gols de l’equip visitant.

El Genoa finalitza la temporada en desena posició i amb 51 punts. L’any que ve, hem de millorar!. I moltes gràcies i molta sort Ballardini!