UFFICIALE GENOA CLUB

dijous, 13 de gener del 2011

Eliminats de la copa

Dos gols del camerunès Samuel Eto'o i un altre del kenyà McDonald Marigó van donar a l'Inter de Milà la victòria sobre el Genoa (3-2) i la classificació als quarts de final de la Copa d'Itàlia.
L'ex barcelonista gairebé va deixar sentenciada l'eliminatòria amb dos gols en el primer temps (m.15 i 47 +), però si alguna cosa va caracteritzar al Genoa va ser la seva meritòria insistència a evitar el desastre.
No es va deixar anar el conjunt rossoblú, que va recuperar l'esperança després del descans, després que el marroquí Houssine Kharj transformés un penal (54) i no es va desesperar quan l'Inter va tornar a ampliar l'avantatge, tot just cinc minuts després, amb un cop de cap de McDonald Marigó.
Amb tot gairebé decidit, el Genoa encara va buscar la porteria rival i fins i tot va posar incertesa al final del partit, amb un remat de cap de Giuseppe Sculli que va suposar el 3-2, però res més van poder fer els grifonis...