UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 17 d’agost del 2014

Espanyol-Genoa: Una jornada inoblidable!


Des que vam saber que el Genoa venia a Catalunya per jugar contra l’Espanyol un sentiment d’il·lusió ens va acompanyar durant els dies previs.
Tant el rival com la data es va saber amb només vuit dies d’antelació, fet que no entenem quan normalment les dates dels torneigs d’estiu de pretemporada es coneixen amb setmanes o mesos d’antelació. Això va comportar que molts tifosi no es poguessin organitzar i els hi va ser impossible venir. A més, la data tampoc va acompanyar, ja que molts de nosaltres estàvem de vacances i també va ser impossible venir al partit.
El GenoaCFC no va organitzar cap desplaçament oficial i tampoc va organitzar la venda d’entrades. Això va comportar que molts tifosi es posessin en contacte amb nosaltres per saber com podien aconseguir una entrada. Des de Grifoni Barcelona vam organitzar la venda d’entrades i vam aconseguir-ne per tothom que ens va demanar, una quarantena.
A més, també vam organitzar per tots els tifosi que venien a Barcelona una trobada al centre de la ciutat. Paral·lelament una delegació de Grifoni Barcelona va ser rebuda a l’hotel dels jugadors per representants del club. Per part nostra, vam obsequiar al Genoa amb una figura del drac del Park Güell, com a símbol de la ciutat de Barcelona i com a record de la seva primera vegada que venien a casa nostra. El club, per la seva banda, ens va obsequiar amb una samarreta d’Antonelli, que el capità ens va signar molt amablement.
A l’hora de dinar, vam dinar una vintena de seguidors, acompanyats d’amics de la Penya Genoana i tots junts ens vam desplaçar en metro fins l’estadi.
La única cosa negativa a destacar va ser que la seguretat de l'estadi ens va prohibir l'entrada de la pancarta ja que ens van dir que "Barcelona" volia dir "Barça" i que qualsevol cosa relacionada amb el Barça estava prohibida per raons de seguretat.
Tot i que nosaltres els hi vam voler fer entendre que Barcelona és simplement Barcelona i que fa referència a la capital catalana, l’obsessió infantil contra tot allò que fa referència a barcelonisme no els hi va deixar veure més enllà i ens van prohibir entrar la pancarta.
No entenem com un club que oficialment es diu "RCD Espanyol de BARCELONA", que el nom del seu torneig d'estiu es diu "Ciutat de BARCELONA", que no deixin entrar la pancarta d'una penya de seguidors del Genoa de la ciutat de Barcelona, perquè simplement posa "BARCELONA". Potser en el fons, el seu subconscient els va trair i clar, van relacionar Barcelona amb Barça, perquè Barcelona només és blaugrana...
Lamentem aquest fet desagradable i inoportú, quan nosaltres només veniem a animar al Genoa i prou.
Pel que fa al partit, en total érem un centenar d’aficionats, amb presència de gent de la Gradinata Nord: Via Armenia 5 r, Gruppo Andrea Verrina, Sguardo Assente, del Genoa Club Sestri Levante, Penya Genoana, etc...
El joc de l’equip va ser fluix, tot i tenir alguna ocasió. El partit va acabar 0-0 i l’Espanyol es va dur el torneig, ja que va guanyar a la tanda de penals.
Després del partit, va continuar la trobada i alguns van acabar la festa de matinada...
Volem agrair a tota la gent que van venir a la trobada al centre de la ciutat, i a tots els que estaven a l'estadi. Vam passar un gran dia, vam conèixer gent meravellosa i mai oblidarem aquest dia!! Gràcies de tot cor a tots els tifosi que es van acompanyar a Barcelona.
Forza Genoa!