UFFICIALE GENOA CLUB

dijous, 12 de gener del 2023

Roma - Genoa, per la copa!

Una representació simbòlica de Grifoni Barcelona va viatjar fins a Roma per animar el Genoa en els 1/8 de finals de la Copa. Una tasca titànica, classificar-se per 1/4, una cosa que el Grifone no aconsegueix des de l'any 1992.

Durant la primera part El Genoa no va rematar ni una vegada entre els tres pals, però sí que va sortir en un parell d'ocasions amb relatiu perill al contraatac. Amb tot, van ser els 'rossoblù' els qui van arribar més satisfet al descans després de mantenir el 0-0 inicial amb relativa suficiència.

A la segona part va sortir per la Roma Dybala. L'argentí va exercir de revulsiu a la segona meitat i va marcar el gol de la victòria en una jugada llàmpec individual.

El Genoa va intentar respondre després del gol, però la Roma es va defensar amb solvència per conservar el bitllet cap a 1/4. Malgrat la derrota, el Genoa va quedar satistet tenint en compte la difèrencia de qualitat i nivell entre els dos equips. Tot i la derrota final, el millor jugador del parttit va ser el porter Josep Martínez, ex de La Masia.

Uns 600 aficionats del Genoa van omplir el settore ospiti de l'Olímpic de Roma. La tifoseria genoana va tenir un record solidari per Nora, una noieta genoana malalta d'un tumor, per la qual s'està fent un recapte solidari.