UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dilluns, 23 de maig del 2022

No ens rendirem! Gent de mar: l'any vinent serà gloriós

Després d'una pèssima temporada, que ens ha porta el Genoa a la Serie B, Penya Genoana i Grifoni Barcelona, els genoans que vivim a Barcelona, fem un comunicat a l'opinió pública i a la tifosseria genoana:

DES DE BARCELONA

La Penya Genoana va ser fundada per italians residents a Barcelona amb motiu del descens del Genoa a la Serie C la temporada 2005/06. Un any després, amb l'ascens a la Serie B, neix el Grifoni Barcelona, ​​un grup format per aficionats catalans de l'equip més antic d'Itàlia.

Tots dos clubs, formats per nadius i italians a Barcelona, ​​van néixer mentre el Genoa vivia els pitjors moments de la seva història recent.

Ara tornarem a patir l'infern de la Serie B.

Després dels coneguts esdeveniments que van obligar a l'equip a fer un doble salt enrere, el Genoa va ser menyspreat per tot el món del futbol fals i hipocrita, però llavors no ens importava ni ens importa ara: Serie A o Serie B, des de la distància o cada cop que puguem anar al Luigi Ferraris, seguirem donant suport al Gènova, seguirem fidels al Grifone.

Estem orgullosos de viure entre Barcelona i Gènova, dues ciutats agermanades pel Mediterrani, Sant Jordi i els mateixos colors blaugrana. Orgullosos de cridar que no ens rendirem, som genoans, no ens importa la categoria.

No ens rendirem! Gent de mar: l'any vinent serà gloriós.

FORZA GENOA!



Traduzione italiana:

DA BARCELONA:

La Penya Genoana è stata fondata da italiani residenti a Barcellona in occasione della retrocessione del Genoa in Serie C nella stagione 2005/06. Un anno dopo, con la promozione in B, nasceva Grifoni Barcelona, gruppo formato da tifosi catalani della squadra più antica d’Italia.


Entrambe i club, formati da autoctoni e italiani a Barcellona, sono nati mentre il Genoa stava vivendo i momenti peggiori della sua storia recente.
Ora soffriremo di nuovo l’inferno della Serie B.


Dopo le note vicende che costrinsero la squadra ad un doppio salto all’indietro, il Genoa fu disprezzato dall’intero mondo del calcio falso e perbenista, ma non ci importava allora e non ci interessa ora: Serie A o Serie B, a distanza o ogni volta che potremo andare al Luigi Ferraris, noi continueremo a tifare il Genoa, continueremo ad essere fedeli al Grifone.


Siamo orgogliosi di vivere tra Barcellona e Genova, due città gemellate dal Mediterraneo, San Giorgio e i colori rossoblù. Orgogliosi di gridare che non ci arrenderemo, siamo genoani, non ci importa la categoria.


Non molleremo! Gente di mare: il prossimo anno sarà glorioso.


FORZA GENOA!