UFFICIALE GENOA CLUB

dimarts, 3 de desembre del 2019

Genoa - Ascoli (3-2)

Copa contra l'Ascoli

Dimarts 3 de desembre el Genoa jugava la quarta fase de la Coppa Itàlia, a partit únic i a casa contra l'Ascoli, de la Serie B. Aprofitant la nostra estada a Gènova vam anar a veure el partit. Vam ser-hi entre els només 1.825 espectadors!

Era el nostre primer partit de copa i cal dir que l'ambient no va ser com altres vegades, ja que no hi havia ni dues mil persones. Tot i així, els valents que van anar, no van deixar d'animar, malgrat el fred que feia a Marassi.

Pinamonti va avançar el Grifone al minut 14' i allò semblava un partit fàcil, però l'Ascoli va capgirar el marcador just a l'inici de la segona part i ens va tocar patir força. Criscito va empatar al '72 i cinc minuts més tard, Pinamonti feia el definitiu 3-2 i el Genoa passava l'eliminatòria i es classificava per a 1/8 de final.