UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 6 d’octubre del 2024

Blazquez es troba amb la tifoseria del Genoa

 Andres Blazquez es va reunir dimecres amb més de cent representants del “Genoa Club” (les penyes del Genoa) per exposar la situació del club. Blazquez és un espanyol que és el CEO del Genoa, és a dir, el director executiu.  

Aquesta reunió va ser fruit de la mala maror que existeix entre la tifoseria ja que veuen aquest any que el Genoa no és competitiu i que la temporada no ha començat gens bé. A més a més, els problemes econòmics i judicials arreu del món de 777 i que en els altres clubs que són propietaris, l'afició no els vol, la gent del Genoa està començant a posar-se nerviosa. 

Recordem que Blazquez és copropietari de l'empresa777 Partners, un fons d'inversió ianqui.  Juntament amb els seus socis tenen el control del Hertha Berlin, Vasco da Gama, Standard de Lieja, Red Star (França), el 8% del Sevilla i part del Melbourne Victory. Va intentar comprar l'Everton però la Premiere League ho ha evitat i estan encara en negociacions.

Però qui realment mana a 777 és A-Cap, una companyia d'assegurances, que és qui té la majoria d'accions de 777. 

Però 777 Partners fa temps que té seriosos problemes de finançament i envoltat de problemes judicials arreu del món. Fins i tot davant l'augment de la desconfiança cap a 777, grups d'aficionats de sis dels seus clubs (Sevilla, Standard, Red Star, Vasco da Gama, Melbourne i Hertha) es van unir per manifestar el seu descontentament, emetent un comunicat en què defineixen  777 Partners com un “jugador tòxic al futbol” i l'exigien a “abandonar immediatament els nostres clubs”. 

Recordem que quan 777 Partners va comprar el Genoa, l'afició ho va veure amb bons ulls i com una salvació a la nefasta gestió de Preziosi durant molts anys. 

Algunes coses que es van dir a la reunió:

El Genoa està en venda. A-Cap està interessada a mantenir o fins i tot augmentar el valor del club, cosa que podria facilitar una venda total o parcial. Blazquez va dir que ja hi ha entre tres i quatre grups interessats a adquirir el club, ja que el Genoa és vist com una bona oportunitat d'inversió, sobretot perquè la situació econòmica és millor que quan 777 va comprar el club. 

També va dir que A-Cap continuarà donant suport econòmic, ja que no es poden permetre que el club baixi i perdi valor i per això intentaran fer bons fitxatges al gener i intentar que no marxin els millors jugadors (com passava sempre amb Preziosi). 

Sobre els problemes financers de 777 Blazquez va dir ni l’economia ni les qüestions legals que involucren 777 no tenen cap impacte en el Genoa, ja que el principal inversor és A-Cap. 

Sobre la gestió del Ferraris va dir que el Genoa va intentar gestionar l'estadi tot sol i quedar-se’l, però l'Ajuntament va ser categòric: o els dos clubs s'encarreguen, o no hi ha estadi per ningú. I és per això que els dos clubs han constituït una societat per gestionar plegats l'estadi.